58-60 T-Bird jarrutehostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Fordhomo, 27.11.2011.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Eli tälläinen härpäke Kuten linkistä näkyy, Ameriikan mantereella maksaa tämmöinen Rebuilt-tsydeemi sen n. 180 taalaa + 150 taalaa runkohyvitystä + postikulut. Ollaankohan tällöin jossain 350 taalan hujakoilla. Euroiksi muunnettuna ei päästä ihan yhtä isoon numeroon, mutta nyt lähtis 200 € + lähetyskulut jollei halua noutaa. Ilmainen toimitus viikolla onnistuu sopimuksen mukaan välille Kellokoski-Hki.

  Laittele yv:tä jos osa kiinnostaa

  Huom!
   
 2. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  Jäikö se vähän niinkuin ylimääräiseksi, kun hommasit suabin pihan täytteeksi :rotfl: ??? Eli ei kahta kertaa ilman kolmatta, mikäli Pinkin omistamisesta puhutaan, vai?
   
 3. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Pinkki siirtyi jollekin Markulle... Tehostimen jätin itelle kun oli kaima niin kova tinkimies, kat jos liikaa tinkii, niin ei saa kaikkee kivaa mukaan :rotfl: Niin, ja tiiä vaikka sitten kävisin kolmannenkin kerran sen ostamassa sitten kun se on MR-kilvissä. BTW. Suappi ostettiin Kuplasta ylijääneillä rahoilla, kato suosi suomalaista.

  Se. Varma. Kotimainen. :rotfl:
   
 4. patu

  patu 1st gear

  Moi

  Eli onko tuo nyt sit rebuild valmiiksi ??

  Vois kiinnostaa jos on

  Pete

  050 4421151
   

Kerro tästä muillekin!