`58 Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mikcu, 19.2.2004.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    On yhteydet. Ota yhteyttä privana tai watta hell soita suoraan
    050-040 1958
    Niin palikat kyllä löytyy.. Ootteko sama pariskunta mihin Forssassa törmäsin viime kesänä kun olittette just ostannu Buickin? Jäi vaiheeseesen ja piti nähdä uudestaan, muuta ei nähty..
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Täällä on kaksi tollasta HT farmaria ja yksi tolppa farmari. Ainakin, kertokee jos on enemmän..
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Oho, kiva yllätys että niitä on niinkin monta Suomeen eksynyt! Itse olen nähnyt vain sen Sedan-STW:n.
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

    olipa taas hermoja lepuuttavaa käydä kurvaamas buickil pieni lenkki... aurinko paistaa ja naulapää hörsköttää... :D
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näkyis ruåttissa olevan myynissä 58 avo limited. Ilmoitus näkyi olevan uudessa Wheelsissä. Tosin tuolainen vaatii paksua lompakkoa, sillä hintaa näkyi olevan 495000 kruunua.
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei aukee toi linkki ja Heikki sulle yv
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No eipä näköjään toimi enää. Siis kyseessä oli tummanvihreä -58 Limited-räbä hintaa oli vaatimattomat 900000,- kruunua eli euroissakin kyllä aikas paljon. Mutta olivat kuvissa hienon näköisiä...
     
  10. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    BUICK LIMITED CONVERTBLE 1958 MYYTÄVÄNÄ

    Erittäin hienon näköinen ja vähänajettu, 56 tml. myynnissä EBAY:lla, hinta tällähetkellä 35.000 USD. Veikkauksia millä myydään. Löytyy WWW.EBAY.COM , item no: 4544107201. :D :D :D Joko kaikki paikalliset "58" on viritelty ajokuntoon, omani odottelee vielä koneen asennusta ja muutamaa pikkujuttua, vapun jälkeen tulossa liikenteeseen. :p :p :p
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tuon BUY IT NOW on 111.000$ eli sillä lähtee. Tuolla myyjällä niiin huono feedback ettei siltä voi ostaa miid. Oli hauskaa kun luin niitä, ja niiden negatiivisten palauttajien saamaa palautetta. Hulluja noi jenkit.. :rotfl:
    Katoppas 4536886210, löytyy tuolla numerolla vielä, vaikka myyjä veti sen kesken huutokauppaa pois kun hinta ei noussut tarpeeksi. Minäkin olin sitä huutamassa.

    Miten niin vasta vapun jälkeen sun Buickkis liikkuu??? Nyt Jallu vauhtia siihen. Me ollaan tulossa Hämeenlinnaan vappuna ja on se nyt pärkele jos meidän ainoo 58 siellä! Sähköt viittä vaille tehty ja mul on toiset etupään pellit ja ne on jo kiiltävän mustat. (ei ne sulta haetut, ne ei tykänny hellästä hiekkapuhalluksesta, vaan toiset tai kolmannet) Loppu läjä vielä matta mut koko ajan tulee uutta kiiltävää kromia ja mustaa maalia autoon. Takasiivet ja ovet kyl nyt vaan kitataan ja ne tehdään kunnolla sitten joskus, viimeistään vuoteen 2008 mennessä kun mun huussista tulee MR.
     
  12. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Löysin hauskan AC-tulppien mainoksen vuoden 1958 heinäkuun Mechanix Illustrated -lehdestä. Otsikko Special Delivery, ja auto on tietysti Buick Special Convertible.
     
  13. 46c

    46c 1st gear

    No sehän olis kiva nähdä...onnistuuko? t.joe
     
  14. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    En ole saanut aikaiseksi hankkia mitään scanneria, mutta ehkä sekin päivä koittaa.
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    www.ebay.com 7121704938 ai tämä vai? Valkoinen avo punaisella sisutuksella. Tietysti toi löytyy jokaisen 58 hörhön seinältä, niin kuin kaikki muutkin siitä julkaistut mainokset.
    JoeB skanneri löytyy mutta en osaa käyttää tätä kun tämä on monimutkaisempi kuin Dynaflow. :oops:
     
  16. Otto

    Otto Gearhead

    Näyttäis lukevan että "item has ended", minne lie meni tuo esite... :odroll:

    Hienosti sanottu!
    Kotoa löytyy pari tuumaa paksu kirja "All American Ads of the Fifties" siitä vois löytyä jotain...ehkä tuo kyseinenkin? Ehkä.
    Aika monta erilaista esitettä, käyttöohjetta yms löytyy http://www.tocmp.com/
     
  17. Otto

    Otto Gearhead

    Siinä kirjassa oli AC-tulppien mainoksia kaksikin, toisessa 58 Letukka ja toisessa 59 Oldsi. Ei siis löytynyt sitä mitä haettiin.

    Rebel58, onko avo valmiina vappu-ajeluihin? 8)
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Periaatteessa kyllä, mutta käytönnössä ei..
    Tarviiko vääntää rautalangasta tai pellistä?
     
  19. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Ebaysta oli mainos poistunut, varmaan on sama, kuten varmasti Rebelilla on se seinällä. Minä en taas muista nähneeni seinällämme '58 Impalan vastaavaa.
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No ei ole poistunut. Kuvaa valkoisesta avosta ei enää näy, mutta näkyy että EETU58 eli minä on sen huutanut 20.12.04. Seinällä on muiden 58 kuvien kanssa ja tietysti kehystettynä. Koitin rekisteröityä rebel58 nimellä, mutta ebay ei hyväksynyt rebel nimeä! Niimpä laitoin poikani Eetu nimen ja tietty tuon 58n..
    Fiskis mitä ihmettä?!?!?! Et ole nähnyt 58 Impalan kuvaa seinälläsi? Mitä teillä sitten on seinillä? Ilmeisesti 58 Buickkeja koska näitä löytyy helposti.
     

Kerro tästä muillekin!