`58 Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mikcu, 19.2.2004.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^^ oih, punainen sisusta! On se hieno..
     
  2. [RM]

    [RM] Gearhead

  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Jakopääremppaa naulapäähän askarrellut tänä viikonloppuna, parin viikon loma nyt meneillään töistä. Rebeliltä aikapäiviä sitten ostetut koneenkorvat aattelin vaihtaa samalla ja koneen maalata. Mikäs se koodi nyt olikaan naulapään vihreelle? Vai vetäsiskö punaseksi :lol: Vesipumpun pulteista meni yks poikki, yks oli jo aiemmin mennyt, sitähän ei olis ollu pakko ottaa irti kopasta mutta aattelin että saa tilaa ja tulee sekin tarkistettua, kun uusi olis hyllyssä, mut kyl mää tuon vanhan laitan takas, hyvässä kunnossa kun on. On muuten alumiininen tuo vanha, Jallulta ostamani uus oli rautanen, hi-po, hi-po :lol:

    Jakopäänkopan pulteista meni yks poikki vaikka sitä koitin varovasti täryyttää ja koputella :-? No kyl ne siit kai lähtee, nyt pystyy antaan lämpöä ku ei ole koppa edessä, pitkä pultti kun oli, mennee vesitilaan ja voi olla piukka... Vesipumpun katkenneet pultit olikin siinä kopassa, saa pöydän vieressä irrotella. Vanha ketju oli pirun löysä, eli vaihto on aiheellinen. Nokkakepin uudessa rattaassa ei ollut bensapumpun pyörittäjärinkulaa, vanhassa oli niitattuna, otin sen jo irti, täytyy huomenna metsästää niittejä.

    Kai tuon voisi jo poistaa liikenteestä tältä vuodelta, menee tuossa nyt maalausten kanssa aikaa kun rouvakin töissä vähän väliä. Eikä varmaan kaikkia tiivisteitäkään hetkessä saa, ainakaan jos alan niitä ite leikkaamaan :lol:
     
  4. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    oo ny varovainen ettei tuu liian hianoo! Mä värjäsin tuolla; http://www.mobitive.fi/enamel.html , toistaisex oon ollu tyytyväinen. Älä pura innossas ny liikaa että pääset radalle taas ens suvena. Valurautalohkoon kuuluu valurautainen pumppu, varo halpoja kopioita!!!
    :D :D :D

    Varastoa siivotessa löyty yks -58;n vesipumppu, sekin valurautainen, jos jollain tarvetta, niin saattaisin luopua omakustannushintaan.
    :D :D :D
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

    Tarvis lähtee maalikauppaan nyt, mut vihreeksi vai punaiseksi :p Taitaa punanen nyt voittaa, jos joskus löydän tarpeeks suuret pussihousut niin maalataan sitten uudestaan vihreellä :rotfl:
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Jos siis alunperin vihreä, kyllä punainenkin on
    pussihuosuhyväksyttävä väri, jos se on ajan henkinen / lähellä alkuperäistä väriä.
    Tosin sisustan pitää "sointua" punaisen kanssa. . ja olla ehjä.. jne jne..

    Capri sortist on jo hankittu, lahkeet siis voin pian "kerätä" pusseiksi :rotfl:
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ääni vihreälle. Vain tässä Ahiksen tapauksessa, ei eduskunta vaaleissa!
     
  8. Ahis

    Ahis Gearhead

    Punasta ja mustaa tällä kertaa (taas) :p

    Onko se tuuninkia jos maalaa vanteet moottorin värisiksi? :lol:
     
  9. Ahis

    Ahis Gearhead

    Naulapäätä oli punasena vissiin vasta 60-luvun puolivälissä, mut tosiaan jos tuosta joskus mobiili tulee niin koneen väri on pienin homma :rotfl:
     
  10. Ahis

    Ahis Gearhead

    Uudessa vesipumpussa ei ollu lämppärinlähtöä, eli on tarpeeton minulle, jos joku tarvii niin saa alle omakustannehintaan. Onneks vanha on ehjä...
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ahis, my friend mate miltä näytti dog shit kun molopään kopan avasit? Tihkuttiko eli vähän öljyä, vai kusiko ihan suoraan? Tuohon pystyy leipomaan 455 steeffaanin. Kakkupala. Mut jos org koiran paska pitää öljyt inössä niin älä kajoo siihen. Mitä muuta turkuun kuuluuu?
     
  12. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    :oops: :oops: :oops:
    mulle kyllä käy, vaikka hiukan yli ok hinnan.
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    Hiukan tihkutteli, vaihdoin uuden paskan siihen kun sellanen oli, saapa nähdä pitääkö :lol: Imusarjan aattelin kanssa napata irti nyt kun alotin. Pääsee kurkkaan nostajalaaksoonkin ja saa sutattua mukavammin.
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Jep jep äijät. Jallu, joko sulla toimii ilmastointi?
     
  15. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Varmaan saattais toimiakkin, kunhan saisin sen laitettua paikoilleen, makaa tällähetkellä tuolla varaston hyllyllä. Talven aikana pitäis purkaa pääjarrusylinteri kun lakkas pelittämästä. Äkkiseltään kun tarkastelin niin näytti aika kikkiseltä irrotettavalta, onko kellään hyviä vinkkejä homman helpottamisex.
    :odroll: :odroll: :odroll:
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Taasko sulta hävis jarrut? Eihän siitä ole ku about 5 vuotta ku sä ajoit firmasi aidan läpi ku jarrut häipyi.
     
  17. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Oiskos herroilla tietoa, löytyykö lasinpyyhkimien juuressa oleviin ohjureihin uusia muoveja jostain? Pyyhkijät toimii sateella ihan hyvin, mutta sitten kun alkaa sade loppumaan ja lasin pinta ei enää luista kunnolla, tuppaa pyyhkijä heittämään voltin kun ei ohjuri pysy hahlossaan.
     
  18. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    joo viimeks hävis jarrut 2001 kesällä ja silloin mentiin komiastia verkkoaidasta läpi (nyt jo hiukan naurattaakin tuo, silloin ei kaverikan uskaltanu sanoo sanan sanaa, oli jallulla nuppi aika lähellä ukkospilven väriä ja ilmeistä päätellen ois saattanu olla kohtuu sana- ja toimintavalmis). nyt talvella kun tallilla jouduin siirtämään pickkari projektin tieltä niin kynnyksellä kun koitin hiukan menoo hillitä, niin poljin pamahti lattiaan eikä ketään kotona. onneks "käsijarru" piti, siit kynnykseltä on ihan kohtuullinen alamäki suoraan laivarantaan ja vanajaveteen, oli ihan riittävästi ohjelmaa tuossakin. onneks oli tullu harjoteltua aiemmin tuota "käsijarrun" käyttöä. Tars koittaa jos talven aikana ehtis ton pääsylinterin pajottaan, niin pääsis taas vuoden tauon jälkeen buickilla radalle!
    :D :D :D
     
  19. Ahis

    Ahis Gearhead

    Se sokka kojetaulun alla on melko paskamainen irrottaa, mun nakeilla ei sitä saatu irti, kannattanee purkaa mittaristo pois tieltä ensin? Hyllyssä odottaa korjaussarja pääsylkkyyn, vuotaa keväisin kunnes tiivisteet turpoaa.
     

Kerro tästä muillekin!