-58 cadillac NNS-24

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Blower 69, 4.8.2013.

  1. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Eli nyt kysellään nais ihmisen puolesta,josko ko. auton vaiheista löytyis jotain faktatietoa,missä kaikkialla on ehtiny kuleksimaan täältä uudestakaupungista myynnin jälkeen,onko ylipäätään enää olemassa,kun viimeks näyttää olleen leimassa -03.

    Kaikelle on olemassa selitys,niin myös tälle kyselylle,ja sille,että ko.ihminen on kovin kiinnostunut asiasta,tarina on kuitenkin niin pitkä,etten rupea sitä tähän kirjottelemaan,yv:llä/s-postilla voidaan sitte keskustella tarkemmin,jos joku päättää avata sanaisen arkkunsa,ja kertoo auton nykyisestä tilanteesta jotain.

    Ja kyseessä siis -58 sedan de ville,katto musta,alaosa "marjapuuron" punainen,ainakin oli kun täältä ukista aikoinaan lähti.

    Silloinen rekkari oli siis tuo otsikon NNS-24
     
  2. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

  3. hla

    hla Gearhead

Kerro tästä muillekin!