-58 Letukat

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ahis, 23.4.2005.

 1. hapa58

  hapa58 3rd gear

  Pitkän tallikierroksen aikana vankkurista varissut tyyppikilpi hukantielle. Tuskin löytyneekään , mutta jos vaunun vanhoista omistajista joku tämän lukee ja muistaa koska kilpi on irronnut niin tarkistaisi "miljoonalaatikkonsa" jos vaikka löytyisi. Olisihan kilpi "pornon" näköinen tulipellissä vaikka museo kulkija ei olekkaan ! Yeoman 2d-58
   
 2. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  on yeoman siisti !!!
  Vedätkös vielä jotkut scallopit yms , sitten perfekt ???

  vuonna 58 kaikki autot oli taideteoksia !
   
 3. hapa58

  hapa58 3rd gear

  Kiitosta vaan kehuista pimeässä ja kaukaa kaikki on kaunista. Viime syksyn ajoista jäi vaivaamaan sitkeä tärinä. Vaunu pukeille ja käymään ,kardaanissa iso heitto . Parempi akseli löytyi mutta tärinä ei poistunut . Perämurikka huoltoon Noormarkkuun Mahlamäelle ,murikka ok poskilaakerien kiristys uusi stefa ja kevään odotusta. Keväällä tärinä jatkui ,kaupunkinopeudet ok 60 mailia ei kiva.Vankkuri nelipyörä suuntaukseen ,aurausta 20 milliä ? Ennen keulapeltien asennusta sen tarkistin....mutta 20 mm !Takaakselissa apukuskin puoli kulki hieman jäljessä se korjautui shimmilevyjen säädöllä (kolmiotukivarsi).Westerin 59 cädin kardaani ja minun 58 akseli pakettiautoon ja Laitilaan tarkistukseen virhettä oli mutta ei mitään dramaattista.Tarkistettu ja painotettu putki paikoilleen .Jossain vaiheessa kuluvan kesän tärinä muuttui epämiellyväksi resonanssiksi tämä näin jälki käteen ajateltuna .Nyt tulee paras akseli prokkigsen jälkeen tilanne sama, auto pukille ja alle ihmettelemään onko vetolevy halki mitä helv....kaavelin pultit kuskin puolelta tosi löysällä .Laatikon ja koneen välissä rako......................kiristys, koe ajolle ,AUTO KULKEE KUIN KISKOILLA EI TÄRISE EIKÄ VÄRISE että semmoista kädetöntä puuhastelua .
   
 4. jari.n

  jari.n 1st gear

  mun vanha myös tämä yeoman. ostin sen aikanaan kun ei ajokorttiakaan vielä ollut. maksoi huimat 300 markkaa ja vanhan kuplan vaihdossa. hinkkasin kopan peltipuhtaaksi ja isän kanssa alettiin kattoa parsimaan kasaan. tehtiin ne b-pilari muutokset silloin ja sit jotenkin innostus katosi elämänmuutoksen takia ja autolle ei tehty mitään ja myin sen eteenpäin. auton katto oli raiskattu jo edellisellä omistajalla. täytyy tulla morjestamaan jos ens kesänä näkyy liikenteessä.
   
 5. hapa58

  hapa58 3rd gear

  No varmasti liikenteessa nakyy .Ostin laitteen J Karppiselta joka oli shoppauksen aloittanut ja katto linjan hakenut takatolppia hieman enemman pudottanut jotta kattolinja enemman suora. Itse kavensin B-tolppaa ja C tolpan lisasin Karppisen ajatus oli enemman Cric Dicsonin yeoman joka Cadillac tekniikalla ja ilman c tolppaa komeili. Itsella viela mielessa Salorannan 2D hartop look mutta nailla viela mennaan. Talvella levyt ainakiin eteen ilma jousista tarjouksia jo kysellyt.
   
 6. hapa58

  hapa58 3rd gear

  Niin ja unohdin mainita . Sain vihdoin tuulilasin alareunaan sisapuolelle listat.Ebay huuto kiitoksia Westerille.On komiaa istua rohjakkeeseen kun edesta ei puutu kuin tyhja asfaltti. :D
   
 7. jari.n

  jari.n 1st gear

  siskonmies kyseessä. sille myin tuon auton. choppaus oli aloitettu jo ennen kuin auto tuli minulle.
   
 8. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  Tämmöstä löyty takapenkin alta.
  [​IMG]
  [​IMG]

  Ja tämmöstä lattiamaton alta...
  [​IMG]
  :odroll:
   
 9. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

 10. CTS

  CTS Gearhead

 11. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Eipä ole, Banana Hauler tuli (valmiina) jenkeistä. Eikä tuo käsittääkseni ole Joensuunkaan sinivalkoinen auto.
   
 12. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  Laitetaan tänne uusien koslien topikkiin talven odotusta myös...

  [​IMG]
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Tuohon katolle sitä olis pienissä änkyröissään mukava hypätä roikasta. X-asennossa tietty.

  :lol:
   
 14. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  ^Pitää vissiin rälläköijjä pois moinen katonhupatus.
  Sä vaan säret ittes ku rupeet tolleen loikkimaan.
  (Ois taas niittivyölle töitä...)
   
 15. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

 16. CTS

  CTS Gearhead

  Taidettiin olla samoissa kekkereissä viime viikonloppuna.


  [​IMG]
   
 17. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  ^ Jep. Näin on tainnut päästä käymään.
   
 18. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

 19. pommari

  pommari Gearhead

  Re:


  Tämä oli aika yllätys kun siihen tuossa kesällä törmäsin.Umpikylkinen -58 ei nyt ole niitä yleisimpiä vekottimia Suomessa...ja juu,ulkonahan se seisoo vieläkin.
   
 20. petjo

  petjo Gearhead

Kerro tästä muillekin!