59 Cadillac Limot suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Continental56, 1.11.2005.

  1. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Onko Suomessa vielä muita 59 Caddy Limoja (tai hautureita/lansseja) kuin Leningrad Cowboys Fleetwood 75 Sedan ja ilmeisesti toinen samanlainen jossain Pohjanmaalla? Pohjanmaan autosta oli kuvia netissä, mutta en ole onnistunut löytämään niitä enää uudestaan.

    Itselläni on hieman totisen kuntoinen Fleetwood 75 Limousine (eli välilasillinen) versio aiheesta. Eli kolme olisi Suomessa?
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    E Hautamaalla oli (on?) moinen Oulussa
     
  3. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Muistelen lukeneeni jostain vanhasta V-8:sta että Leningrad Cowboys auto olisi tullut Ruotsin kautta Pohjois-Suomeen ja sieltä pääkaupunkiseudulle? Eli olisiko kyseessä sama auto? Auto on tietääkseni KM-mittarilla ja ehkä jopa koottu Belgiassa?

    Jossain vanhassa Mobilistissa oli myös kuva mustasta tälläisestä USA:ssa ja kuvatekstissä sanottiin auton tulevan Suomeen. Olisikohan tämä se Pohjanmaan auto?

    Oma autoni oli osa melko suurta 59/60 Cadillac kokoelmaa Arizonassa joka myytiin pois äskettäin. Auton kunnostus oli aloitettu noin 20 vuotta sitten mutta oli jäänyt seisomaan tekniikan kunnostuksen jälkeen.
     
  4. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    :odroll: Jos oikeen muistan eräässä Helsinkiläisessä HD-kaupassa "ullakolla" oli ainakin joskus (jos ei edelleen) '59/'60 Cadillac Limo.

    Tää ei oo ihan sata varmaa tietoa.........
     
  5. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    :soosoo: Muuten jos joku täällä tietää myös 1955 Cadillaceista,montako suomessa yms...yms..olisin kiinnostunut mahdollisesti kuulemaan.. :wink:
     
  6. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Helsinkiläisen HD-kaupan auto on varmaan juuri se "Leningrad Cowboys" yksilö.

    Myös 60-mallisten tilanne kiinnostaisi. Yksi 60-mallinen Hearse käväisi Suomessa, mutta meni sittemmin Ruotsiin.
     
  7. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    Aikoinaan oli mobilistissa oliko nyt 1960 Cadillac Ambulanssi,Forssan pick-nickissä (en muista vuotta,mutta ei siitä lie ainakaan viittä vuotta kauempaa) kuvattuna,ei ollut TODELLA missään loistokunnossa,no mutta kuitenki. Lieneeköhän tämä vielä Suomessa??
     
  8. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Tämä musta Leningrad Cowboys yksilö oli oulussa kaupan, jota kävimme kaverin kanssa katsomassa, ennen kuin mato ja sakke? sen korjas pois.

    Tämä kaikki tapahtui vuonna -94 tai -95.
     
  9. hla

    hla Gearhead

    Ja minneköhän joutui aikoinaan Suomen Wheelsissä esitelty Kalmiston Taxi........(´60 Hearse) :eek:
     
  10. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Eli Suomessa yhä olevat:

    Oulun auto on sama kuin Leningrad Cowboys auto. Musta 75 Sedan.

    Pohjanmaalla oleva auto. Musta 75 Sedan. Oli jonkun? kerhon sivuilla esitelty ison kuvasarjan kanssa. Samasta autosta oli kuva jossain vanhassa mobilistissa.

    Oma alunperin myös musta 75 Limousine.

    Suomessa olleet:

    Forssassa nähty, Oregonista? haettu 60 Hearse vai Ambulanssi? Meni Ruotsiin.

    Onko muita? Oliko "Kalmiston Taksi" sama kuin edellinen?
     
  11. tiili

    tiili Gearhead

    HAMINASTA LÖYTYY VÄLILASILLINEN LIMO -59 PROJEKTI.TULI USA:STA KUUKAUSI SITTEN JA MENEE MOSKOVAAN.LÖYTYY SATAMASTA TUONTIAUTOHÄKISTÄ TOISTAISEKSI.MENI MYÖS MM.CHRYSLER ROADSTER 30 LUVULTA,PRIIMA CORVETTE -64
     
  12. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    Ai Haminassa on 1964 Vette???Onks tietoo onko tämä pulkka jäämässä Suomeen?! :eek:
    Siis onks autot tullu tässä lähi aikoina,kenelle?
     
  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Täällä kaakon satamissa näkee kaikenlaista vempelettä mut valitettavasti yli 90% menee itään, toki on tähänkin maahan tullut kaikkea jännää mutta omistajat kertokoon itse laitteistaan enemmän jos näkevät tarpelliseksi.
     
  14. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    Ei ainakaan tähän asti oo ollu kiellettyä kysyä autosta/autoista muilta ihmisiltä :mad:
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ainahan kysyä saa..... 8)

    Mut kaikki kun eivät tykkää julkisuudesta niin eivät tykkää.
     
  16. tiili

    tiili Gearhead

    -64 VETTE MENI MOSKOVAAN.327+MANUAALI,MUKAVA KATSOA KUN TOVERI SUDITTI SEN AUTONKULJETUSAUTON YLÄRITSILLE.NAAPURIIN MENEE MYÖS PALJON TÄYSENTISÖITYJÄ 50-60 LUVUN EUROAUTOJA.
     
  17. starcraft

    starcraft Gearhead

  18. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Kiitoksia starcraftille linkistä! Onkohan tämä 75 Sedan liikenteessä?

    Vanhan huhun mukaan Markku Bangin laanilta Kaliforniasta tuli joskus 80-luvulla valkoinen 60-mallinen Limo. Kuva autosta oli jälleen jossain vanhassa Mobilistissa jossa esiteltiin Bangin omaa "romista". Olisikohan kyseessä sama auto kuin Forssassa bongattu?
     
  19. starcraft

    starcraft Gearhead

    Eipä ole ikävä kyllä näkynyt -59 limoa liikenteessä enkä ole törmännyt paikallisissa tapahtumissakaan siihen. Harmittaa vähän itseäkin kun en ole nähnyt tuollaista limoa muutakuin kuvissa.

    Valkoisen -60 limon entisen omistajan kanssa tuli vaihdettua pari sanaa tampereen swapissa. Jos en ihan väärin muista niin se pitää majaansa nykyään jossain kuopion suunnalla?
     
  20. Fleetline

    Fleetline Gearhead

Kerro tästä muillekin!