59 Cadillac Limot suomessa?

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Continental56, 1.11.2005.

 1. hla

  hla 3rd gear

  Toi edellä mainitsemani "Kalmiston Taxi" oli metallinsininen ´60 Hearse. Lehtijutun mukaan se majaili jossain Kangasalan seudulla. Toi nimi oli siihen kylkeen vedetty pensselillä tms. Kunto oli karu ja sen takia ihmettelinkin että missä ladon tai kerhotallin takana se nykyään majailee vai onko jo aikoja sitten purettu....Ei oo sitä lehteekään nyt saatavilla, et sais enemmän faktaa, tää perustuu muistikuviin
   
 2. Eldorado_55

  Eldorado_55 1st gear

 3. Continental56

  Continental56 Gearhead

  "Kalmiston Taxi" on kuulemma juuri se sama Hearse/Lanssi joka muutti Ruotsiin joku vuosi sitten. Eli Suomessa on ollut vain yksi 60-mallinen Hearse/Lanssi. Auton hakumatkasta USA:ssa oli aikoinaan netissä jollain sivuilla tarinaa?
   
 4. JJ

  JJ Gearhead

  Näkyy olevan tossa Haminan sataman tuontihäkissä projektikuntoinen -59 limo,tiedä sitten meneekö rajan taa vai jääkö Suomeen.
   
 5. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  - "Kalmiston Taxi" tuli Jokivarren Auton kautta Jamsasta tamperelaiselle taiteilijalle. Mulla ois pari kuvaakin Emailata jos joku haluaa ne tanne. Eivat ole Netissa vaan omalla koneella.
  - Yx hieno '59 limo on/oli Hesassa. Musta. Nakyi Jaahallin McDonalsin parkissa usein. Rekkari TOPI-1, kuulemma TOPI keittion pampun lelu...
  - Oulun limo oli lohduttoman nakoinen kun kavin katsomassa. Pohja lapiruosteessa mutta kulki hyvin. Omistaja (mukava kaveri) oli kai paikallisen Cadillac kerhon prezza?
  - Muita limoja tuli monta Suomeen; 1x'60, 4x'61-64 ja ainakin 2x'65-66. Vuosimallit naissa eivat aina pida paikaansa kun samalla korimallilla tehtiin vaikka vuosi vaihtui. Sama juttu Hearse'issa.
   
 6. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Vanhan huhun mukaan Markku Bangin laanilta


  Pitäisikö olla Borg eikä Bang?
   
 7. Continental56

  Continental56 Gearhead

  Bang vaikutti San Bernardinossa Kaliforniassa, nykyään Turun suunnassa.

  Borg vaikutti Floridassa ja muistaakseni nykyään Georgiassa.
   
 8. 59

  59 Gearhead

  On kuulemma sama, josta tuossa aiemmassa viestissä puhutiin. Eli oli menossa Venäjälle, mutta tulikin nyt jostain syystä takaisin.
   
 9. pörre

  pörre 3rd gear

  wanha topic, mutta onko kellään tietoa missä wheels-lehden numerossa toi kalmiston taxi esiteltiin TAI onko kellään sitä lehteä skannattavaksi, sillä toi kyseinen auto kököttää tällä hetkellä mun pihassa kun tuli se itelle haettua, meni kyllä nätisti patinoitunut coupe de ville vaihdossa, mutta minkäs teet kun ei oo rahaa kaikkia herkkuja hommata..
   
 10. paja1

  paja1 Gearhead

  [​IMG]

  kuvattu -06. vielähän toi seisoi satamassa vuosikausia ennekuin hävis johonkin.
   
 11. f-85

  f-85 Gearhead

  Jäi niin vaivaan tuo juttu et veivannu pari tuntia lehtihyllyjä mut en Perkele muista missä lehessä Kalman taksi oli. Tai jonkun jutun yhteydessä toi oli kuvissa. Muistas vaan.
   
 12. f-85

  f-85 Gearhead

  Löytyhän, wheels 3/1988 Tampereen cruise jutun yhteydessä oli J.Salosen tallilta pari kuvaa hearsesta. Ei siis koko juttua mut jotain. Ttu ku joskus muistaisi jotain tarpeellista.
   
 13. pörre

  pörre 3rd gear

  onko mahdollista saada jossain muodossa kuvaa tuosta omaan arkistoon? ellen koko lehteä jostain löydä
   
 14. f-85

  f-85 Gearhead

  Skannailen sen ja laitan tulemaan, maanantaina. Osoitteen kun pistät nin homma ok.
   
 15. pörre

  pörre 3rd gear

  laitoin yksityisviestiä :)
   

Kerro tästä muillekin!