59 gm lasinpesuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja sbf, 1.8.2013.

  1. sbf

    sbf Gearhead

    Onkos se vakuumitoiminen?
    En Pontiacin sähkökaaviosta löydä koko varustetta.
    Edellisen vuoden Buickissa on ainakin vakuumimallia.
    Tarvii leimalle rakentaa pesulaitteisto ja yhtään turhaa johtoa ei huvita vetää.
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    http://www.oldsobsolete.com/products-pa ... p-4906126/

    Eikös se ole tuossa samassa paketissa pyyhkijän moottorin kanssa se mekaaninen "lutkutin"?? Paitsi mites sitten jos autoon ei ole tilattu uutena tuulilasin pesintä...vain pyyhkijät; silloin ei ilm moottorissa ole koko pakettia??? :(
     
  3. T.N

    T.N Gearhead

    Mulle tuli aikanaan 59 bel air texasista ja siinä ei ollut mitään pissapoikaa koskaan ollutkaan , helallta löytyi kompaktin kokoinen säiliö/moottori paketti....
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Tossakaan ei ole koskaan ollut.Jännä ettei kaavio tunne tota.Pyyhkijöiden nuppi kuitenkin painuu sisäänpäin että täytyy tutkia jos siellä sittenkin olis johdonpää jemmassa.
    Mainittakoon että 60-64 isoissa fordeissa on tulipellin tienoilla irtonainen johdonpää mihin tulee virtaa pyyhkijöiden nuppia vetämällä.Toisinsanoen valmius pesurille.
    Mulla on tohon rojektiin hellan pussimallinen jo varattu.
     
  5. hara64

    hara64 1st gear

    ei kai ollu väriltään valkoinen ja 4d?
     
  6. T.N

    T.N Gearhead

    Oli . Matkalaukulla ja manuaalilla. Rek tais olla NMK-11
     

Kerro tästä muillekin!