6.1 Hemi & Borgeson simpukka, mistä linjat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja MikkoV, 28.3.2017.

  1. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Osaiskos joku jeesiä tallaisen asian parissa, mitkäköhän liitännät on moparin Borgeson konversiosimpukassa 800126, ja taas 6.1 Hemin tehostimenpumpussa. Pitäis linjat kehitellä, joko valmiit sopivat, tai sitten AN muutoskappaleet kumpaiseenkin.
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

  3. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Noissa ei missään lue mikä kierre kyseessä, oisin tässä vaiheessa kevättä mieluiten ottanut suomesta sen sijaan että lähtee tilailemaan ämeriikoista.

    Oisko noi ihan yksinkertaisesti 16x1.5 vai kääntyykö toi johonkin tuumamittaan. 15.7mm on kierre päältä simpukan suojamuttereissa. Simpukassa kartio, urospuoli, onkos nää 45 asteen kulmalla yleensä?

    Pumpun lähdön putkenpää löytyi kumminkin, se on o-rengasmallin päällä ja sama kierrekoko, oliskos sit tollanen.

    http://www.ebay.com/itm/AN-6-6AN-to...ash=item53fbf0ebb9:g:tGMAAMXQyfFR-QUG&vxp=mtr
     
  4. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!