6.2 alipaineletkut sekä p.fitterin siirto eripaikkaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 5670, 6.9.2012.

  1. 5670

    5670 Gearhead

    onko kellään kuvaa missä näkysi mihin alkuperäiset alipaineletkut ovat menneet.pitäisi elvyttää muutaman vuoden maannut vani liikenteeseen ja suurin osa letkuista on vuosienmittaan joko tukittu kaikennäköisillä viritelmillä tai kokonaan poissa.
    kysymys 2
    aion siirtää olemassa olevan kanttikertaakantti suodattimen pois ja korvata sen erillisellä suodatinrungolla+patruunalla.eli mihin ne kaikki 4 lähtöä menee? 1 menee pumpulle ja 1 todennäköisesti on veden poisto mutta 2 on vielä epäselviä.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Ylhäällä sivulla lähtee ilmausruuvilta letkunpätkä ei minnekkään.
    Oikea ylä paksu tulee pumpulta.Alhaalta lähtevistä toinen on vedenpoistokraanalle menevä ja toinen pumpulle lähtevä.
    Ilmanputsarissa tai venakopassa tai syylärin lukkopellissä tai tuulitunnelissa on ainakin uutena ollut alipaineletkukaavio.
     
  3. 5670

    5670 Gearhead

    filtterin siirto helpottui huomattavasti siitä kiitos,konehuone kuitenkin saanut vuosienmittaan painepesuria todennäköisesti niinmonta kertaa ettei mitään lappuja/tarroja ole jäljellä eli alipainehässäkkään vielä apuja tarvittaisiin.kuukelista kaikkee muuta vaniin löytyy mutta tuo alipaine puoli tuntuu olevan hankala löytää
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    vanissa pääosa letkuista on egr:ää varten.
    helpoin olisi toki vetää alipainepumpulta suora letku lämppärille ja cruiselle.
    Loput letkut voi poistaa samoin kuin mittariston varoitusvalon.
     

Kerro tästä muillekin!