6.2 Chevy vanin hehkun lämpökatkaisija

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mjo33400, 2.9.2002.

 1. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Mistä kohdasta löytyy hehkun lämpökatkaisija moottorista.
   
 2. DslCat

  DslCat Gearhead

  Muistaakseni -82..84 ei löydy ollenkaan, erillisenä. Vas.sylinterikannen takaosassa, imusrjan nurkassa on "torni"-mallin ohjainyksikkö (pieniä bi-met.kytkimiä täynnä, termo-mekaaninen).

  Uudemmissa, joissa elektr. ohjain, on oik. syl. kannen takaosassa (imusarjan takana) termari (vanhemmissa vain tulppa)...

  Paitsi voi olla vanhemmissakin lisätty myöhemmin, kun monet korj.opukset kehottaa laittamaan... hehkujen ikä pitenee.
   
 3. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Joo,tarkoitin sitä oikean puoleisen kannen takana olevaa.Se vasemmalla oleva ohjailee virtaa hehkulle eri lämpötiloissa.Tämä mun tarkoittama kytkin katkaisee virran hehkulta hyvin nopeasti,kun on kunnossa.Mulla oikosulussa.Auton vuosimalli on -83.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mjo33400 2002-09-03 07:21 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!