6.2 D käyntihäiriö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja raggar, 9.10.2005.

  1. raggar

    raggar 3rd gear

    Tuli hommattua -83 Caprice stw -91 6.2- koneella.
    Kylmänä käy perkeleen huonosti ja savuttaa tolkuttomasti sini-harmaata savua. Lämpösenä käynti tasaantuu mutta ei siltikään käy ihan niin ku pitäs. Välillä tekee semmosta että kun antaa kunnolla kierroksia ja nostaa kaasun niin koko rotjake sammuu. Tasakaasulla käynti vaeltaa pikkusen. Pumppuvika?
    Ja mikä helevetin piuha lähtee pumpulta sammuttimen vierestä?
    Toisessa päässä on liitin mutta sille ei löytyny vastapeluria. :eek:
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    se piuha on jonkinmoinen ennakon säätäjä, antaa ennakkoo kylmäkäynnistyksessä. voi olla ruiskutuspumppukin ehtoopuolella... tai toi ennakkopuoli sekoilla jostain syystä.

    se piuha menee siihen tyhjäkäynnin lisääjään (kuskin puolella), ennakon säätäjään, josta menee koneen oikeaan takakulmaan (kanteen) lämpöanturille, joka katkaisee sähkön tolta kylmäkäyntipiiriltä kun kone tarpeeksi lämmin (+30 c ???)
     

Kerro tästä muillekin!