6.2 diesel käyttäytyy oudosti?

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 944676, 12.5.2009.

 1. 944676

  944676 1st gear

  eli mulla on chevy 6.2 dieselillä ja tuossa huomasin katsastuksen yhteydessä kun sitä pakokaasutestissä huudatettiin niin se niinku jättää ensin kierroksia päälle hetkeksi kun kaasun päästää ja sit sammuu kun saunalyhty. lähtee kyllä heti käyntiin kun taas avaimesta vääntää. tutkin vivuston ja vaijerin eikä ne ainakaan takertele mistään. lisäksi huomasin että kun yrittää paikalla käydessä pitää jotain tiettyjä kierroksia niin kierrokset "soutaa" ja heittelee tai sit nousee koko ajan vaikka pitää kaasua paikallaan. ajossa toimii kuitenkin mielestäni suht normaalisti. mikähän mahtaa vaivata?
   
 2. Maketus

  Maketus 1st gear

  polttoaineen siirtopumppu

  Tere! Mulla teki Vanissa samaa kun polttoaineen siirtopumppu oli menossa rikki..
   
 3. 944676

  944676 1st gear

  no sitä mäkin epäilin yhdeksi syyksi. kun tohon oli joku asentanu jonkun sähkösen siirto pumpun ja epäilin että polttoaineen paine on väärä. Vaihdoin viime viikolla just uuden mekaanisen siirtopumpun ja sen sitä käyttävän tapin. Ei ollu muuta vaikutusta ku että lähtee paremmin käyntiin eikä savuta kylmänä niin paljon. Noi muut oireet ei parantunu.
   
 4. magenta

  magenta 2nd gear

 5. 944676

  944676 1st gear

  no pitää nyt ensin koittaa löytää kaikki muut mahdolliset viat ja eliminoida ne kun ei nyt olis rahaa laittaa tohon uutta pumppua.
   
 6. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Lähtee seisottuaan hyvin käyntiin?
  Jos ei ilman sahaamista, niin veikkaisin ilmavuotoa polttoaine-linjoissa...
   
 7. 944676

  944676 1st gear

  No joo hain just letkua ja meinasin laittaa vielä tankin viereen imuputkeen erillisen takaiskuventtiilin mut eihän tästä kylästä sellasta löytyny ja meni tilaukseen. täytyy uusia noi polttoaineputket kun se venttiili vaan joskus saapuu tänne asti. voi hyvinkin olla ilmavaivoja mut auto kyllä lähtee hyvin käyntiin niin lämpösenä kun kylmänäkin.
   

Kerro tästä muillekin!