6.2 diesel käyttäytyy oudosti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 944676, 12.5.2009.

  1. 944676

    944676 1st gear

    eli mulla on chevy 6.2 dieselillä ja tuossa huomasin katsastuksen yhteydessä kun sitä pakokaasutestissä huudatettiin niin se niinku jättää ensin kierroksia päälle hetkeksi kun kaasun päästää ja sit sammuu kun saunalyhty. lähtee kyllä heti käyntiin kun taas avaimesta vääntää. tutkin vivuston ja vaijerin eikä ne ainakaan takertele mistään. lisäksi huomasin että kun yrittää paikalla käydessä pitää jotain tiettyjä kierroksia niin kierrokset "soutaa" ja heittelee tai sit nousee koko ajan vaikka pitää kaasua paikallaan. ajossa toimii kuitenkin mielestäni suht normaalisti. mikähän mahtaa vaivata?
     
  2. Maketus

    Maketus 3rd gear

    polttoaineen siirtopumppu

    Tere! Mulla teki Vanissa samaa kun polttoaineen siirtopumppu oli menossa rikki..
     
  3. 944676

    944676 1st gear

    no sitä mäkin epäilin yhdeksi syyksi. kun tohon oli joku asentanu jonkun sähkösen siirto pumpun ja epäilin että polttoaineen paine on väärä. Vaihdoin viime viikolla just uuden mekaanisen siirtopumpun ja sen sitä käyttävän tapin. Ei ollu muuta vaikutusta ku että lähtee paremmin käyntiin eikä savuta kylmänä niin paljon. Noi muut oireet ei parantunu.
     
  4. magenta

    magenta 2nd gear

  5. 944676

    944676 1st gear

    no pitää nyt ensin koittaa löytää kaikki muut mahdolliset viat ja eliminoida ne kun ei nyt olis rahaa laittaa tohon uutta pumppua.
     
  6. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Lähtee seisottuaan hyvin käyntiin?
    Jos ei ilman sahaamista, niin veikkaisin ilmavuotoa polttoaine-linjoissa...
     
  7. 944676

    944676 1st gear

    No joo hain just letkua ja meinasin laittaa vielä tankin viereen imuputkeen erillisen takaiskuventtiilin mut eihän tästä kylästä sellasta löytyny ja meni tilaukseen. täytyy uusia noi polttoaineputket kun se venttiili vaan joskus saapuu tänne asti. voi hyvinkin olla ilmavaivoja mut auto kyllä lähtee hyvin käyntiin niin lämpösenä kun kylmänäkin.
     

Kerro tästä muillekin!