6.2 öljyn paine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vantastic, 11.5.2003.

  1. vantastic

    vantastic 1st gear

    onko normaalia että paine ei nouse mittarissa kuin puoleen väliin.ja jos ei niin korjaus ehdotuksia ?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Terve.

    Meidän 6.2D pikkarissa öljynpaine on cruise-vauhdissa ~40 psi, eli mittarin puolivälissä. Kylmäkäynnistyksessä mittari huitoo 3/4 alueestaan ja kuumana tyhjäkäynnillä himpun verran alle puolivälin.
     
  3. barfly

    barfly Gearhead

    Aivan samalla lailla "Nimettömän" kanssa kuuskakkonen käyttäytyy.
     
  4. jviirret

    jviirret 1st gear

    Mulla ei nouse kuin eka viivalle (oisko 20-25) kylmänä ja laskee siitä lämmetessä puoleen väliin ko.viivaa ja nollaa. Mittari rikki, sanoi ed. omistaja. Todennäköisesti puhu totta, kun on muuten toiminut moitteetta 1.5vuotta.

    ,_,/ukka
     
  5. blazer

    blazer 1st gear

    mulla on omassani alkuperäinen mittari rikki eikä se noussut 20-25psi,tä ylemmäs vaikka kone oli täysremontoitu öljypumppua myöten. laitoin siihen halvan mekaanisen ja se näyttää kylmänä 40-50psi,tä kierroksista riippuen ja lämpimänä tyhjäkäynnillä alle 20psi,tä kiloissa puhuttuna yhden kilon luokkaa. minusta aika vähän? kun ajattelee että on vielä hydraulinostimetkin. lämpimänä kierroksilla noin 30psi,tä. öljynä on mobilin delvac 10w-30. entisessä sakemannin vehkeessä oli 2,8 kiloa tyhjäkäynnillä lämpimänä. hyvin on pelannut noinkin pienillä paineilla.
     

Kerro tästä muillekin!