6,2 vanin cruiserin piuha

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 2.3.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Osaako arvovaltainen raati sanoa,mihin sijoittuu tarkasti ottaen kyseinen piuha mootorin puolella?
    Edellinen omistaja sanoi sen olevan sieltä päästä irti, eikä tästä syystä pelitä.
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Ainakin 85-malleista (ei pickup uusi korim.)eteenpäin tulee piuhanippu alipainemodulille konehuoneeseen ja olikos siinä 5 piuhaa (vai 6..??)
    Sitten nop.mittarin takana oleva anturi, ja ainakin Capricessa kojelaudan alla röökiaskin kokoinen piirikortti moduli.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkos se alipainemoduli pahassakin paikassa?

    Toinen juttu on mittariston valot...tuppavat olemaan aikas surkeita.Onko valoille tehtävissä mitään?

    Ropasin mittarin auki ja havaitsin, että kaikki valot paloivat.Mittaritaulussa polttoaineen määrää ei ainakaan pimällä pysty havaitsemaan.Valokataisimessa ainakin on m-valojen säätö, joka ei kuitenkaan riitä valaisemaan mittaria riittävästi.
     
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    jaetaan nyt valtiosalaisuus :grin: :grin: 1 purkki kromimaalia suihkupullossa, mittariston tausta ja n. 15 minuuttia aikaa. Jo muuten parantaa taustavaloja. Joo, ja hopea ei käy, kromimaalia pitää olla.
     
  5. wili

    wili 3rd gear

    Moduli on koneen keulalla oiekalla puolella edessä. Mötikkä jonka vasemmasta päästä kumihaitarin sisältä lähtee vaijeri kaasuvivustoon ja oikeaan päähän tulee alipaineletkut ja piuhanippu lattaliittimellä. Ei voi erehtyä.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyvä juttu!Täytyy lähteä ropaamaan.
    Kiitoksia teille!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Katselin tänään alipainemodulia ja cruisen toimintaa yleensä.Alipainemodulin toiminta oli ok,letkussa tuntui selvä alipaine ja vaijerista nykimällä moottorin kierrokset nousivat.Otin lattajohtimen irti ja havaitsinn että sähköt puuttuu,ei reagoinut mitenkään viiksen nappuloiden paineluihin.
    Mitenkä tästä voisi jatkaa ropaamista ja vianmäärittelyä?
    Nimim."Cruise kuntoon kesäksi"
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tätä aihetta on käsitelty useita (ellei peräti kymmeniä :smile: ) kertoja aikaisemminkin. Kannattaisi selata tätä sähköpalstaa taaksepäin, kyllä sieltä vastaan tulee. Jos ei tule, valitse ylhäältä toiminnoksi haku, ja etsi "cruise":lla tai vastaavalla. Luulisi tulevan niputtain tuloksia.
     

Kerro tästä muillekin!