6.2d chevy ei käynnisty kuumana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Tupi, 8.11.2009.

  1. Tupi

    Tupi 1st gear

    Sellainen ongelma vaivaa autoani että se ei meinaa millään lähtä käyntiin kun moottori on ajettu kuumaksi ja annetaan sitten hetki seistä,moottori pyörii mutta ei käynnisty hehkun valo ei myöskään syty silloin, mikä voisi olla vikana?Kaasun liputtelu ehkä auttaa saamaan auton käyntiin joskus, kylmänä lähtee normaalisti.

    Kyseessä on vm 89 chevy van
     
  2. Temutin

    Temutin 1st gear

    Mulla oli -86 vani ja ei se ainakaan hehkuttanu lämpöisenä ollenkaan... ei kait kuulukkaan jos on alkuperäinen järjestelmä... oisko aineen saanti onkelmaa??


    ja mulla teki tuota samaa jos antoi auton seistä vaikka puolituntia lämpöisenä ni joutui sahaamaan kauan mutta aina lähti...
     
  3. Panze

    Panze 3rd gear

    Yleensä tuppaa syöttöpumpun märkäpään kuluneisuus aiheuttamaan moista oiretta.
     
  4. Tupi

    Tupi 1st gear

    Kyllä tuokin yleensä lopussa lähtee käyntiin mutta akut menee silti melkeen aina ihan tyhjäksi starttaamisesta.
     
  5. kane

    kane 1st gear

    Lääke tuohon on että ohitat lämpöanturin. Silloin hehkuttaa kuumanakin, ei tosin niin pitkään koska rele reagoi lämpöön.
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img636430.jpg
    c-pinnin piuha suoraan hehkuille antavasta navasta...

    Ja samainen c-pinnipiuha varustettuna pikku tehovastuksella antaa muutaman lisäsekunnin kylmänä jos esim. hitaammat acdelco 60g hehkut :wink:
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Startti väsynyt.
     
  7. Beauville

    Beauville 1st gear

    Akut finaalissa.
     
  8. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Pyörittääkö startti rivakasti?Itellä oli just samaa ongelmaa,vaihdoin uuden alennusvaihteellisen startin ja nyt lähtee kun vähän avainta näyttää.Mullakin kylmänä lähti suht hyvin,mutta lämpöisenä joutui sahaamaan ja hehkuttelemaan(nappihehku).
     
  9. Tupi

    Tupi 1st gear

    akut eivät ole vanhat ja startti pyörittää ihan kohtuu nopeasti,tuntuu kuin sammutin olisi päällä kun lämpimänä koittaa käynnistää.
     
  10. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Mites jos kytkisit tohon vielä nappihehkun releen lisäksi,muutaman sekunnin hehkutus lisää kummasti käynnistyshaluja.
     
  11. choppers

    choppers 3rd gear

    veikkaisin myös kulunutta syöttöpumppua. teki mulla aikoinaan samaa.. auttoi esimerkiksi talvella kun hetken jäähdytteli lumella pumppua.. ei kuuma kone hehkutusta pitäs tarvita?!
     
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kyllä sen pitää lähteä lämpimänä ilman hehkua. Jos ei lähde, niin jossain on
    vikaa. Hehkujen virittely on ongelman siirtämistä.
     
  13. Tupi

    Tupi 1st gear

    Autolla on ajettu vain noin 120000 ml tuskin pumppu on vielä huonossa kunnossa.Kyllä sen pitäisi lähtä ilman hehkua lämpimänä käyntiin,vika tuli kun auto seisoi n.4kk välillä lähtee heti välillä ei tahdo millään lähtä.
     

Kerro tästä muillekin!