6.2d GM vani ja outo alipainepumppu...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jussi289, 16.8.2017.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Voiko joku vahvistaa sellasen alipainepumpun olemassaolon, jossa se ei ole öljypumpun käyttöakselin päällä, eikä hihnavetonen, vaan lohkon kyljessä kuskin puolella? Tapilla samasta nokan epäkeskosta ku toisella puolen oleva siirtopumppu. Kaverilla on tehdastekonen -91 matkailuvaunu, jossa kuulema kyseinen systeemi. Ei tunnu kaupoista moista löytyvän...
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tollaan äkkiä pähkäiltynä siirtopumppua vastapäätä on ykköspytty. Käske kamuas ottamaan kuva.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    On siihen kuulema jo pari kertaa vaihtanu kalvon, ja selitys paikasta oli sen verran selkeen olonen, etten kehdannu epäillä. Pumpussa on kuulema oma öljytila ja käyttö tosiaan lohkosta tulevalla tapilla.
    Pitää pyytää jos sais kuvan.
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ihmeiden aika ei oo ohi.
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olen myös toljotellut kymmeniä 6,2 ja 6,5- koneita, enkä koskaan törmännyt moiseen, ei Hummerissa eikä missään muussakaan yhteydessä ;)
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos siirtopumpun käyttöaleksin suunnassa poraa reijän toiselle puolelle niin se menee vesitilan ja sylinterin läpi. Menee siinäkin tapauksessa että porais samassa kulmassa alaviistoon samalla kulmalla kuin siirtopumpun hole.
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kovin olen itsekin epäileväinen. Kuvaa odotellessa...
     
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ihan normi hihnavetonen sit kuitenkin.
     

Kerro tästä muillekin!