6.2d hehkutus napilla...?

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bblock, 17.12.2009.

 1. bblock

  bblock 3rd gear

  Kauanko uskaltaa/pitää hehkuttaa ? Toissa aamuna parilla n.15 sek. hehkutuksella hyvin käymään -20c eikä ollu lohkol. kun 4 h,eilen oli johdos pitempään ja kerran yritti sitten ei lisähehkutukset auttanu enkä viittiny tahkota akkuja loppuun. Mietin vaan kauanko uskaaltaa hehkuttaa kerralla kun ei hehkuista mitään tietoo minkälaiset ja laitettu napille... Vani hyytyny ja olis mukava käydä maalikylillä (viina)kaupassa :cry:
   
 2. SamiL

  SamiL Gearhead

  Riippuu hehkutulpista. 60G-tulpilla voi hehkuttaa kauankin. Alkuperäiset pikahehkut eivät montaa ylimääräistä sekuntia kestä.
  Kokeilin kerran irrallisella vanhalla hehkutulpalla. 11 sekunnin päästä se hehkui keltahehkuisena, 13 sekunnin hehkutuksella kärähti.
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  Uudet pikahehkut n.7-8s ja koko tulppa hehkuu. Vanhemmilla vähän hitaammin. Liikaa kun pitää niin poksahtaa ilosesti 8)
   
 4. kane

  kane 1st gear

  60G testattu aikoinaan thedieselpage.com toimesta yli 30min eikä "palanut puhki" :rotfl:
   
 5. SamiL

  SamiL Gearhead

  Laitoin aikoinaan hehkukatkaisijaksi vipukatkaisijan, kun ei sattunut painonappia olemaan käsillä. Laitoin koneen käymään ja lähdin yläkertaan vaihtamaan vaatteita. Takaisin tullessani hehkut olivat edelleen päällä. :rotfl:
  Ne olivat 60G:t ja toimivat senkin jälkeen.
   
 6. bblock

  bblock 3rd gear

  Ei kauheesti nappaa (-21c) lähtee pihalle tutkimaan mitä g:eetä ne hehkut on...ja voi olla kun viime tankkauksesta on aikaa että tiisseli ei ihan täytä arktisia vaatimuksia,en huomannu katsoo kun eilen starttailin että tuprahtiko moottoria käyttävää savua putkista niin tietäs saiko löpöö vai jäätyny. On tää noloo jos joutuu vaimon työmatkamersua lainaan...
   

Kerro tästä muillekin!