6.2D sammuu tyhjäkäynnillä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Scottsdale1980, 13.7.2006.

  1. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Eli ei pysy käynnissä kun laskee kaasupolkimesta,kierroksilla käy ja pelaa normaalisti, siirto ja syöttöpumppu vaihdettiin 400km sitten, ennen pumpun vaihtoa samoja oireita, pumpun vaihdon jälkeen toimi n.500km moitteetta. missähän vika? nafta suodatin vaihdettu,suutin putket tiukalla,ei vuoda.
     
  2. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    nyt vikaa tutkittu 12 tuntia....tankki putsattu,paluu ja imu linjat puhallettu,ym ym ym...kylmänä toimii! n.5min kun kone käy, toimii moitteetta,mutta kun polkasee kaasua ja laskee polkimesta niin sammuu kun seinään,eli ns ryntäyttää niin sammuu kun laskee kierrokset...kylmänä sietää ryntäyttää ja laskea nopeesti kaasun..

    hitaasti jos laskee kaasun/kierrokset niin kone pysyy käynnissä...
    Perin mielenkiintoinen vika... :odroll:
     
  3. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Kun kierrokset tiputtaa nopeasti alas niin sammuko kone kuin kääntaisi virta-avainesta vai runksauttaako kone vastaan hieman ennen sammumista(ompas kuvaaava lause :) )? Jos kuten jälkimmäinen vaihtoehti, voisiko syynä olla aikaiselle jäävä ruskutusennakko? Onko pumppu uusi vai kunnostettu?
     
  4. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Sammuu niinkuin avaimesta sammuttas.

    Pumppu on Hartolasta haettu, 100tkm sitten kunnostettu.

    Ja pumpun ennakkoakin säädettiin myöhäselleen ym eri asentoihin eikä tuntunut vaikuttavan.
     
  5. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Ittellä Sama vika 5.7DX.. :mad:
    Ja kone käy tyhjäkäynnillä epävakaasti..
     
  6. C2.0

    C2.0 Gearhead

    Oletko koittanut käyttä ilman polttoainetankin korkkia?
     
  7. fourwheel

    fourwheel 1st gear

    Pumppu on Hartolasta haettu, 100tkm sitten kunnostettu

    nii onks tos kirjotusvirhe 100 km vai 100tkm jos tuo jälkimmäinen niin suurimmalla todennäköisyydellä voisin olettaa että ruuvaat sen pumpun pois ja viet korjaamolle pumpun sisältä fiberilevy hapertunut nykyajan kuivan naftan takia. omassa letukassa oli aikanaan toi vika. se alkaa oireileen niin kun vaihde päällä on pysäksissä moottori käy epätasaisesti kierrokset nousee ja laskee nopeasti ja koko auto heiluu. loimaan dieselin äijä on noita pumppuremontteja tehny ja vaikutti ainakin asialliselta kaverilta
     

Kerro tästä muillekin!