6,2d suuttimien paluuletkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ristokakko, 20.3.2010.

  1. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Tässä suuttimien vaihdon yhteytessä katselin noita letkunpätkiä ja osa niistä oli niin löysiä etteivät pysyneet paikoillaan tai vuosivat.Noh viksuna miehenä pätkäsin saksilla 7-8mm pois päistä ,jotta saisin sen tiukemmin asettumaan siihen suuttimessa olevaan pieniin putkien päihin.Siinähän kävi niin että nyt eivät pysy sitäkään vähää kiini vaan irtoilevat itsekseen koneen käydessä.Onhan se dieseli halpaa vaikka valuttaa maahan,mutta kun se haisee niin pahalle emännän mielestä niin asialle pitää tehdä jotain.Onkohan täällä kellään ylimääräistä letkua myynnissä ja klemmareita tommoseen 7-8mm:seen letkuun,jotta pysyisivät paikoillaan? Tai sitten vinkkiä,että mistä vois saada ostettua noita rahalla :D
     
  2. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    No niin löytyi tietoa kun jaksoi hakea.Nuo letkut siis vaan tökätään noihin suuttimiin ilman klemmareita ja kun on sopivan tiukka niin pitää ja pysyy paikoillaan niin kauan kuin pysyy ja sit taas vaihdetaan.Etola on varmaan oikea paikka noita etsiä :D mulla siis nyt olemassa olevat ovat vähän löysiä tuohon pikku putkeen ja eivät siksi pysy paikoillaan ja toisekseen ovat jokseenkin pinkeessä suuttimien välissä :-?
     
  3. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    näiltä ainakin saa hyvää letkua

    http://www.ad-turku.fi/index.php?r_id=1 ... sa&kieli=1

    pitää vaan saada myyjä ymmärtämään mitä haluat. kyseistä letkua ei välttämättä ole näpytetty heidän tietokoneelleen, mutta pyydä traktorin polttoaineeen paluuletkua niin saat sopivaa letkua

    nimelliset halkaisijat sisä 3.2 x ulko 7.3, kangasvahvike päällä

    jotain pätkiä mulla on tuolla tallissa
     
  4. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Re: .

    Pistin yv:tä
     
  5. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ite hain Tammer-dieselistä, ja kun pyysin Chevyn tiisseliin paluulinjan letkua, niin antoivat ihan sopivaa...
     
  6. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Juu, kyllä sitä saa ihan metritavarana joka varaosapuljusta... Ilmeisesti jotain standardikokoista ainakin Volskiin ostin, ja käy aivan sopivasti.
     
  7. v 100

    v 100 1st gear

    Ikh on oiva kauppa tuollaselle letkulle, itte ainaki hain siältä ja
    oli aiva passelia letkua.
     
  8. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Letkuasia on hoidossa :) Kangasvahvisteinen vaihtoehto vaikuttaa hyvältä. Pitää se kangas vaan siitä letkun päästä varmaan käsitellä jollain hetipitiliimalla ,ettei lähde purkautumaan.
     
  9. kassinen

    kassinen 1st gear

    ei tarvii ite panin sivareilla poikki ja letku kii olen aika paljon tapellu niiden sokeiden tulppien kaa ja olen tullut siihen mielipiteeseen että sokeita ei kannata laittaa (menee nimittäin paskaksi ja alkaa vuotaa) pätkä letkuu ja sopivan ruuvin kiertää letkuun ei tarvii edes lemmarii
     
  10. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Samaa mieltä!
     
  11. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    Letkut on postiloorassa ja lähtee risto huomenna klo 9 sinnepäin 8)

    On semmosta letkua, että ei tarvi murehtia mitään sen kankaan kanssa. Leikkaat vain terävillä saksilla poikki ja asennat kärkipihdeillä tyveen asti paikoilleen.

    Ne tulpat saa pitämään hyvin, kun tekee sopivan sitkaasta rautalangasta tulpalle 2 kpl "klemmareita".
     
  12. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    Hienoa!Täällä homma toimii. :D :D
     

Kerro tästä muillekin!