6.2d vanin ohjaustehostin -90

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Chevy62d, 10.7.2020.

  1. Chevy62d

    Chevy62d 1st gear

    iltaa.

    tehostimen remmi pitäs saaha vaiheettua,mutta kuinkakohan monella poltilla on kiinni että saapi tehostimen pumpun liikkeelle?

    parista kohtaa ainaki on missä säätöurat ja remmipyörän takaa taitaa tulla kahella lukitus mutterilla. mutta onko vielä muualta ku ei meinaa liikkua millään.

    ac remmiä ei oo paikallaan.
     
  2. Koris127

    Koris127 3rd gear

    Samaa ihmettelin oman picupin kanssa pari viikkoa sitten. Sieltä löyty tehostimen alapuolelta vielä kolmas säätöurallinen pultti joka näkyy vain auton alta kattoessa. En tiiä onko vanissa samanlainen systeemi, mutta luulis ettei noita kovin monenlaisia oo samaan moottoriin kehitetty
     
  3. Chevy62d

    Chevy62d 1st gear


    Joo alapuolelta löyty tosiaan se,mutta onko yläpuolella sitte kaks säätöurallista?
     
    Muokattu: 11.7.2020

Kerro tästä muillekin!