6,5D siirtopumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja hanekki, 27.11.2006.

  1. hanekki

    hanekki 3rd gear

    missä sijaitsee 6,5d:n sähköinen siirtopumppu itselle tulossa 6,2d:een niin tietäis suunnilleen että laittaako tankin luo vai koneen luo.
     
  2. oobee

    oobee 1st gear

    Kuskin perseen alla, runkopalkin sisäkyljessä.
    Ainakin itselläni 6.5td suburissa
     
  3. tst

    tst Gearhead

    Mitä lähempänä tankkia sen parempi.
    En tiedä miksi se noissa on puolivälissä,olisko jenkkien turvallisuushömpötyksiä.
     
  4. hanekki

    hanekki 3rd gear

    eli on ilmeisesti "työtävää" mallia, ei imevää.
     
  5. tst

    tst Gearhead

    Kyllähän tuo sen imeäkin jaksaa mutta minkä tahansa pumpun on helpompi "työntää" nestettä kuin imeä,kavitaation vaara pienenee.Paras paikkahan olisi tankin sisällä,siitä en sitten tiedä pitääkö sen olla jokin erikoissuojattu.Onko jollain kokemuksia?
    Jossain keskustelussa myös väitettiin että näiden tankeissa pitää olla alipaine,joka kyllä haittaa pumppaamista. :eek: :eek:
     
  6. anttikristus

    anttikristus Gearhead

    eikös niitä "uppopumppujakin", jotka on tankissa, oo uudemmissa autoissa.. Mutta pumppuja, jotka ei sinne oo tarkotettu (tarvikepumput yleensä) ei sinne tietenkään saa laittaa.
     
  7. hanekki

    hanekki 3rd gear

    löytyy kyllä semmoisiakin pumppuja minkä voi laittaa tankin sisälle,mutta se juttu on sitten ihan erikseen.pumppu on jo paikoillaan tankin vieressä ja mersusta pistin suodatinjalan ja suodattimen.
     

Kerro tästä muillekin!