6.5td ei edelleenkään lähe käyntiin...

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juuv8, 23.5.2016.

 1. juuv8

  juuv8 1st gear

  Kokeillaan nyt tännekkin. Auto GMC sierra 6.5td 1998. Startatessa vain hörähtää, ei käynnisty.:mad: Voiko vika olla PMD:ssä? Ajonaikana ei ole sammunut. Aiemmin auto lähti käyntiin tunnin parin päästä ilman mitään, mutta nyt ei kirveelläkään. Mitään vikakooodia ei tule.

  Auttakaa miestä mäessä!!o_O
   
 2. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  Jos T-haarasta tulee dieseliä niin uskoisin että boksi kaputt..
   
 3. Bukero

  Bukero Gearhead

  ajonesto päällä???
   
 4. caprice305

  caprice305 Gearhead

  vikakoodit?
   
 5. Rockapina

  Rockapina 1st gear

  veikkaisin kanssa tota PMD poksia. Itellä teki samaa ettei lähtenyt ajon jälkeen heti käymään vaan piti antaa tunnin huilailla että komponentit jäähty ja sitten toimi. Koskaan ei ajossa sammunut. Tilasin poksin Pensacola dieselistä oli siellä siirtosarjan kanssa 200€ pintaan. Toi boxi vika kun ei anna mitään vikakoodia. Toki voi olla ajonestokin päällä.
   
 6. juuv8

  juuv8 1st gear

  Ajonesto on Kojolla otettu pois. Jari Mäellä kävin luetuttamas koodit, vain turbon solenoidin koodi.. Asentaja kävi tietokoneen kans koeajolla ja sano että pumpun sulkuajoissa(tai joku sellanen) ei mitään häikkää joten ei vikaa pmd:ssä. Pmd:tä ei ole vielä siirretty vaan on vanhassa paikassa. Nyt auto on seissyt 5 päivää tallilla, vain hörähtäen ei muuta. Vaihdoin solenoidin uuteen ja seuraavana aamuna ei toiminu hehkut, eikä uus solenoidi pitkän startin jälkeen rumasti savujen kera käyntiin. Seuraavana päivänä Mäellä kokeiltiin vanhaa ja hyllystä uutta solenoidia, mutta turhaan. Eilen kokeilin tallilta autoa käyntiin, mutta ei. Heiluttelin johtoja ja releitä, kokeilin sulakkeita sun muuta ja yks kaks ei p-aine pumppu toiminu. Uudestaan heiluttamaan johtoja ja irrottelemaan releitä ni pumppu alkoi toimimaan ja hehku taas toimimaan kuten ennen. Nyt siis taas vain hörähtää, ei muuta. Onneks sain tänään hinurilla auton kotia ni saa ruveta kunnolla tutkimaan. Hyviä neuvoja otetaan innolla vastaan.
   

Kerro tästä muillekin!