6.5td FSD-moduli+vastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja GMC-96, 2.10.2007.

  1. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    No nyt ilmeisesti FSD sanoi sopimuksensa "osittain" irti. Nykii satunnaisesti ajossa ja sammuilee :mad: .
    Onko kohtalotovereilla tietoa, että mistä päin suomea ko. murikan saa edullisimmin?
     
  2. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Oon hommaillu South West Tradelta Hämeenlinnasta ja Rautakummulta
    (USCenter),taitavat olla edullisimpia.
     
  3. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Olisiko jollain laittaa jotain listaa siitä mitä vastuksia on tarjolla, mitä minkäkin vastus vaikuttaa ja mitkä ovat vastusten arvot. Voisi hieman miettiä minkä vastuksen laittaisi vai pitäisikö nykyisen #9:n.
     
  4. oobee

    oobee 1st gear

    Nettivaraosassa joku kauppaili tota boksia(uutta), eikä muistaakseni ollut hintakaan hirveän suolainen. Pidä se ysin resistori siellä vaan, se on kaiketi paras...
     
  5. keijon

    keijon 1st gear

  6. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Tuo oli hyvä linkki :D
    Siellä jopa korjattiin se myytti transistorien lämpöhäviöstä, jota olenkin aina ihmetellyt, oikealle alueelle. Eli lämpöteho ei voi olla 2x500W koska se vaatisi yli 80A sulakkeen ja ohjauksessa on vain 20A. Kuka näitä faktoja aina keksiikin :eek:
     

Kerro tästä muillekin!