6.5td Öljynpaine alhainen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juuv8, 11.2.2021.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

    Kyseessä on GM 6.5td kone jossa paineet on lämpimänä alhaalla, vilautellen "gauge* valoa mittaristossa. Jossain keskusteluissa puhutaan jostain ohivirtausventtiilistä öljypumpussa, onko tälläistä tuossa moottorissa vai missä voisi vika olla? Pitäisikö öljypumppu vaihtaa?
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jospa lähtis ihan aluks mittaa ne öljynpaineet luotettavalla erillisellä mittarilla. Tiijä gm vehkehistä mutta omassa cumminsissa öljynpaineanturit hajoo aikaa myöten. Alkuperäiset kestää satoja tuhansia vaan tarvike ei välttämättä uutenakaan näytä oikein. Tietysti jos on miljoonan ajettu ni voi laakerit olla jo kuluneet. Harvemmin öljypumput kai hajoo tai että olis syynä mataliin paineisiin vaan vika on muualla. Tosin mahdollistahan se pumppukin on hajota.
     

Kerro tästä muillekin!