60-70-luvun retro autostereo

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja bayside, 10.10.2010.

 1. bayside

  bayside Gearhead

  Huomasin juuri että sama DIN-kokoinen retro autostereo, jota jenkeissä myyddän nimellä Custom Autosound USA-4 (n.159 usd) löytyy myös Suomesta Pixmanialta nimellä Tokai LAR-216 (vain kromisena). Hinta 89 €. Onko kokemuksia? Tilasin ihan kiusallani kokeeksi. Kelpaiskohan MR-guruille...? :lol:
   
 2. jupe---

  jupe--- 1st gear

  Suomesta Pixmanialta? Eikös ne kamat tule pääosin Ranskasta, tai ainakin ko. pulju on Ranskalainen.
   
 3. bayside

  bayside Gearhead

  Siis "suomenkielisiltä" sivuilta.... Tämäkin tuote on tottakai jostain kaukoidästä. Tässä on kyse nyt lähinnä ulkonäöllisestä sopivuudesta auton tyyliin. Onko kokemuksia vastaavista tuotteista? Kaveri osti harrastepeliinsä retro-Becker Mexicon, mutta siinä on hinta jo aika "sopiva". :eek:

  Mutta ulkonäkö on siis tämmöinen: http://www.ecklerstrucks.com/usa-4-din- ... -face.html
   
 4. bayside

  bayside Gearhead

  No niin. Laite on paikallaan ja ulkonäkö on jopa yllättävän OK. Eli vanhaan jenkkiin istuu huomattavasti paremmin kuin joku nyky-digi. Ja ääntäkin kuuluu. Parasta on ilman muuta SD-korttipaikka. :)
   
 5. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  pahus soikoon, ei oo pixmainiassa enää ko mallia myynnissä :O(
   
 6. Degenerated

  Degenerated Gearhead

 7. Dusturecarn

  Dusturecarn 1st gear

 8. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  :lol:
   
 9. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  CD soittimet on ainakin ihan shittiä noi halvemmat. Jos joku pienikin töyssy tulee niin pätkäsee, C-kasetilla ei moista ongelmaa. Äänenlaatukin on kohtalaisen paska CD:llä, ei tosin C-kasetilla paljoakaan parempi/huonompi saati mp3.

  Vinyyli taas on ihan omaa luokkaansa äänenlaadun suhteen, en tiiä mikä tosta vinyylistä olis parempaa, joku FLAC- tiedosto ehkä? Tän vuoksi en itte viitti autoon pistää huimia stereoita kun ei kuitenkaan se soi mitenkään häävisti vaan pistää sitten rahaa niihin kotona oleviin laitteisiin.
   
 10. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  Laadukastakin uutta elektroniikka on mutta ei näissä,kas kun se maksaa liikaa..

  Mikäli pääasia on kiva ulkonäkö?),tikkupaikat,pistokkeet ja yhteydet internettiin/puhelimeesi sekä mainoswatit+paljon kivoja kytkimiä&namiskoita joista voi muokata jopa etupaneelin valojen rytmitystä kuin eri teemoja jouluvalojen tyyliin, ovat oikein hyviä.

  Jos taas tarkoitus on kuunnella radiota musiikkitiedostojen sijaan ja jopa nauttia siitä ilman vinkumista,rutinoita ja rätinöitä,unohda koko juttu.

  Liekö tämä "Jaronalle" rajusti tiivistetty teksti liian vaikeaa tai vieläkin liian pitkä,en osaa sanoa,en pysty yksinkertaisempaan vaikka muuten yksinkertainen olenkin,mutta yritän ottaa asioista selvää muutenkin kuin mainosten&muodin tai nätin ulkonnäön perusteella eli maalaisjärjellä:wink:
   
 11. jarona

  jarona Gearhead

  Kaks oikein pätevää vastausta joista ei ota erkkikään selvää...
  Piettäkää net hifihihhuilut omana tietonas eläkää sotkeentuko
  elävään elämään!
  Toinen kysyy että oisko hyvä ja te saatana teette siitä uskonnonjulistuksen...
   

Kerro tästä muillekin!