´60 Pontiac Bonneville 2dHT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BonneMan60, 11.11.2003.

  1. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Tallissa lepää ko.auto ,mutta sen aiemmista vaiheista ei ole selkoa, AKE:n kautta selvisi edelliset omistajat ,mutta varsinkin ensimmäinen yli 10v auton omistanut Porilainen hemmo ei jostain syystä halua valoittaa auton vaiheita v.88 maahantuonnin jälkeen, joten laittakaa tietoa jos valkoinen Bonneville coupe tuntuu tutulta, auto siis ollut Porissa v.88-99 välisen ajan , sen jälkeen Turkuun josta Hyvinkäälle, rek nro nyt NNO-60 ja aikaisempi JKC-80, näitä ei ole Suomessa kuin muutama joten luulisi jonkun muistavan.
     
  2. petjo

    petjo Gearhead

    Kyseinen laikka pontiac on Riihimäellä.Omistin sen itse pari kuukautta jonka jälkeen kaveri halusi sen ostaa.Laittoi auton kuntoon ja taisi käydä siirto kilvillä Forssassakin.Auto edelleen samalla omistajalla.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Vielä ihan vähän sivuraiteella: -60 Pontiacissa on kyllä yksi hienoimmista kojetauluista! Kavereilla Kuopiossa ja Vaasassa on Bonnet, 2d HT ja avo...
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Vai saikohan Jusu myytyä Bonnen?
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    BonneMan
    pistin yksityisviestin

    Enpä muista autoa Porin suunnalla nähneeni, mutta onhan noita muitakin useita mitkä eivät "koskaan" näy liikenteessä.
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Muistelen Iisalmen avain vaunussa myynnissä olleen Bonneville 2D HT:n joskus 80 luvun lopulla. Väri oli viininpunainen saman värisellä sisustalla. Mihinkähän päin tämä yksilö on mennyt?
     
  7. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Enpä tuollaista valkoista `60 coupea muista Porissa nähneeni, mutta metallihohto sininen täällä on joskus ollut. Sitä en muista oliko se Catalina vai Bonneville, muistaakseni se on ollut aikoinaan V-8 Magazinessa kaupan, joskus `80-`90 luvun taitteessa.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eiköhän se teloitettu jo silloin kun se laikattiin????
     

Kerro tästä muillekin!