60g hehkut 6.2:ssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kane, 15.2.2002.

  1. kane

    kane 1st gear

    Onkos kukaan huomannut että uudet 60g tulpat tarvii hieman enemmän aikaa kuin 11g:t?
    Jos käytössä on v 85-93 hehkurele, sitä on helppo modifioida tehovastuksella saadakseen muutaman sekunnin lisää esim. talveksi.

    Jos joku haluaa tarkempaa tietoa...?!
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Eli ovatko 60g:t tehottomampina pidempi-ikäisiä? Tuntuu joskus että pimeenä olevat hehkut on oikein kirous noissa 6,2:ssa.
     
  3. kane

    kane 1st gear

    Ei kun paljon kestävämpiä... niitä on testattu pitämällä yli 3tuntia kuumana eikä palanut sököksi. http://www.thedieselpage.com Materiaali on kait muuttunut joten ei ole ihan niin nopea kuin 11g (tarvii vain 3-4sek. lisää pakkasella niin johan lähtee kuin kesällä käyntiin)
    Keväällä kun kaivoin pari patille palanutta 11g:tä ulos #!!#*^!!!! en muuta käytä ku 60g.
     
  4. karipe

    karipe 1st gear

    Vanhaa aihetta jatkaakseni kysyisin; paljonko on noille 60g hehkuille se hyvä hehkutus aika? Itsellä on 6.2D nappihehkulla. Oon hehkuttanu semmost 5-8sek. mut nyt pakkasil kyl kakistelee. hehkujen vaihto kai taas.
     
  5. kane

    kane 1st gear

    Vanha topikki :rotfl:
    Mulla on nyt Delphin hehkut, ssdiesel myi "Instant heat" nimellä :odroll:

    No, ne on yhtä "hitaat" kuin 60g ja noita vasta testasin niin about 10sek kun oli niin hehkui punaisena. Noita et saa palamaan vaikka hehkutat yli 10 sekuntia :wink:

    Jos verrataan 9g tai 11g hehkuihin niin niitä ei kestä hehkuttaa kuin 60g:tä.

    heh, en kyllä ymmärrä miten tuo topikin pvm 2002 :wink:
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kaveri kans mainitsi ihan samaa, että 60g kestää mahottomasti tuota hetkutusta. ei pitäs mennä miksikään 10 sek hehkutuksilla.

    Kane on alottanu topicin jo ennenku on rekkautunu od:lle? :rotfl:
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ostin joskus Champpionin hehkut paatin turbokikkaraan ja eka reissu oli aika vekkuli kun oltiin oltu paripäivää yhdessä saaressa ja piti vaihtaa paikkaa eikä pannu lähtenytkään käymään :mad: .
    Syyksi paljastui sellainen pikkuseikka että kaikki uudet hehkut oli paskana vaikka niitten piti olla sitä tyyppiä jota saa hehkuttaa vaikka päivän :mad: .
    Tuli koitettua kaikkea mahdollista starttiapua hiuslakasta nuotioon imusarjan sisällä mutta ei tollanen ~19:1 puristuksilla oleva etukammiokone niin vain pärähdä tulille. Onneksi saatiin starttipilottia lainaksi ja matka taas jatkui :rotfl: .
    Noi hehkut oli ostettu UsPartsista ja sain uudet vastaavat tilalle ja ne taas paloi paskaksi käyttiksen konehuoneessa alta viikon vaikka oli tollanen 6.5koneen rele joka ei liikaa aikaa anna.
    Nyt on paatissa ja käyttöhuussissa G60kynttilät (taas kiitos uspartsiin kun hyvittivät rikkinäiset ilman kinaa)eikä koskaan ole ollut starttausmurheita vaikkei rele annakaan ihan tarpeeksi aikaa.
    Oltiin tossa just paatillakin liikkeellä ja hyvin toi matalapuristeinen patti tärähti käymään pakkasaamunakin tolla vajaalla hehkuajalla tosin hirveen savuverhon takaa :rotfl: .
     
  8. kane

    kane 1st gear

    Heh, on tainnut foorumikone heittää häränpyllyä... mulla oli eri käyttäjätunnus alussa ja olisko silloin liittymis pvm muuttunut kun vaihdoin nickiä autonvaihdon jälkeen... oli silloin alussa 6.2d capriissi...
     
  9. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ihan noin kauaa en ole niitä kokeillut, mutta laitoin Kempsuun vipukytkimen hehkun kytkimeksi, kun ei painonappia sattunut olemaan. Laitoin hehkun päälle, starttasin koneen ja lähdin vaatteita vaihtamaan. Kun tulin reilun varttitunnin päästä takaisin, huomasin, että hehku oli unohtunut päälle. Sen verran ne ainakin kestivät :rotfl:
     
  10. kane

    kane 1st gear

    :rotfl: :rotfl:
    On siis Suomessakin sitten testattu että kestää hyvin yli 10 sekuntia...
     
  11. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No itsekkin kun vanhalla (siis aikaisemmin olleella) releellä nappi-hehkulla painoin 40 sekuntia joka startissa...
    Kun piti rele vaihtaa, niin siinä oli hieno lisä-ominaisuus: Se rääkäisee kun voi startata. Rääkäisee noin 10 - 15 sekuntin painamisen jälkeen lämpötilasta riippuen...
     

Kerro tästä muillekin!