62-65 B-bodyt suomessa

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja ford71, 12.2.2013.

 1. ford71

  ford71 1st gear

  Näitäkin varmaan suomessa riittää,olis mukava lukea juttuja muittenkin projekteista/valmiista autoista tyylituunnasta riippumatta.Oman projektin -63 belvedere hankin pari vuotta sitten,peltityöt alkais olla finaalissa ja pohjien tekoa aloitettu.Autohan on alkujaan 4d kutostekniikalla.Tekniikaksi suunnitelmissa 383/727/8 3/4,kaksioviseksi muokkaaminen käynyt mielessä,mutta katotaan miten käy.2014 kesäks koitetaan valmista saada jos vaan aika ja rahat riittää.

  https://picasaweb.google.com/1020093541 ... eMTNAlbumi
   
 2. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Vähän sivuten, ...mut joskus -80 luvun loppupuolella rakensin siinä samalla pitäjällä -63 4d belven, jäi vaan enää silloin konetta ja askia vaille valmiiks, koko musta ja punasella sisustalla oli valmiina, eihän sulla vaan olis sama belve ku mulla ei oo tietoo et missä se olis nykyään.
   
 3. ford71

  ford71 1st gear

  ei oo sama,mut olen siihen aikoinaan tutustunut.meni kai aikanaan Mäntsälän suuntaan.
   
 4. TeeTee

  TeeTee Gearhead

 5. MJF

  MJF Gearhead

  Oulussa on yhellä tutulla neliovinen -64 330, kloonattu Polaraksi lähes kaikilla optioilla. Suomiauto alunperin 225 ja manuaali, nyt 318 ja automaatti. Toinen -64 purettiin aikoinaan sille varaosiksi.
   
 6. juro the dog

  juro the dog 1st gear

  pihassa lojuu -64 belvedere 4d 225+904. lievä "79-kustom". tällä hetkellä vähemmän hehkeessä kunnossa erinäisistä (teko)syistä johtuen. toisaalta toi metri lunta peittää kauneusvirheet...
  joskus mä vielä viilaan slänttiä ja nostan perän vielä korkeammalle! :D
  ja ehkä vielä jopa leimankin haen!
   
 7. OL

  OL 3rd gear

  Kunnosta ihmeessä autosi ennenkuin se rapistuu pihalle.niitä lehtijousia
  pitäs saada uusinakin, 64-65 ovat samat.
  sitten olis yks hottentotti taas herätetty sitten pitkästä unestaan.

   
 8. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  Täälläkin olis yks vanha (1962) Tartti. 440 lukee etulokareissa. Taitaa olla joku halpis malli missä on jouduttu peltiä säästämään, ku ei oo ees taka ovia eikä tolppia ;)
   
 9. ford71

  ford71 1st gear

  tästähän olis mukava nähdä kuvia!
   
 10. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  kuvan ja toisenkin voisin tänne laittaa jos vain osaisin.
   
 11. juro the dog

  juro the dog 1st gear

  nyhhämmää hokasin, että toi teeteen zry on tuttu peli 80-luvulta!
   
 12. TeeTee

  TeeTee Gearhead

  :eek: :D Haa, kerrohan lisää, vaikka yv:llä!!

   
 13. MarkoT

  MarkoT 2nd gear

  Jees tuli mullekkin 64 Belvedere 4d pihaan ja jos jollakin olis tarjota joitakin osia siihen olisin kiitollinen.
   
 14. Anselmi

  Anselmi Gearhead

  Löytyisikö kolmatta penkkiriviä farmariin keneltäkään?

  [​IMG]
   
  esmi tykkää tästä.
 15. 2dht

  2dht 3rd gear

  Oijoi, onpa mahtava auto!
   
 16. Nicky

  Nicky Gearhead

  Aikaisemminkin tänne kirjoitellut, mutta pistetään vielä tännekkin :) Löytyy meiltä täältä Mäntsälästä tommonen 1965 vuoden Suomi Coronet. Alkujaan myyty uutena Stadiin, jossa taksina pyörinyt muutaman vuoden ja sit Espoossa samoissa hommissa. Sitten kiertänyt yksityisillä pohjoisen kautta takaisin alaspäin päätyen melkein lähtöpisteeseen :). Orkkis polyhead 318 ja perä jyllää, mut laatikko on vaihtunut matkalla! Nyt palautettu kunnostajan toimesta samoille kilville, joilla alun alkaen Suomeen leimattu. Auto on tyypiltään 440, johon on valkattu listalta molemmat tehostajat ja portaattomat pyyhkijät!
   
 17. pataatti

  pataatti 3rd gear

  Tänne on pelastautumassa 64 belvedere 4dr. Rekisteröity jo 63 otteen mukaan. Auto on levännyt toista kymmentä vuotta ulkosalla ja on aika väsynyt.318 koneella. Kohtuullisen ehjä siitä huolimatta. Kovasti ole yrittänyt löytää tietoutta suomessa olevista tuon ikäisistä belveistä,mutta aika vähän on mitään löytynyt. Auto on ollut 80 luvun lopulla etelä-suomessa.Siitä mennyt 90 luvun alussa turun ympäristöön pyörimään ja palannut taas etelä suomeen jonkun vuoden päästä.
   
 18. aok71

  aok71 1st gear

  Itse tuossa äskettäin raahasin talliin 62 savoyn. Joskus kauan, kauan sitten muutettu kaksi oviseksi ja katsastettu pikkulohkolle. Rekisteriotteessa ei tietoja noista muutoksista, lukee vaan 2D, ja moottorin koko 5,2l. Nyt konetilassa huilaa 440 isolohko, manuaaliaskilla. Ei vielä leimattu tuolle moottorille, mutta tarkoitus olisi, kunhan saa hiukan ehostettua muuten.
  Minäkään en perhana osaa tänne kuvia lisätä, vaikka mieli tekisi. No sellanen turkoosin värinen 2ovi tolppa toi laitos kuitenkin on. Alkuperäisiltä kilviltään UAT-610, sitten VPE-166, VSR-912, ja lopulta JPS-69. Jos joku noilla kilvillä laitteesta jotain muistaa, olis mukava kuulla jotain tarinaa. Nyt sain sentään tuollaisen foton liitettyä...
  [​IMG]
   
 19. aok71

  aok71 1st gear

  Edittinä edelliseen... Löysin autosta vanhan myynti ilmoituksen, vuodelta -94. Tuolloin ollut ilmeisemmin kirkkaan keltainen, samanlaisilla mustilla raidoilla kun nyt. 318+nelilovinen manuaali, ilmeisemmin sama A-833 kun nytkin, samalla hurstin shifterillä. Musta tuck´n roll sisustus ja turvakaaret. Hintaa ollut tuolloin 27000mk, ja jos on halunnut isolohkolla ja automaatilla, hintaa on ollut 38000mk =D
  Silloin ollut VSR-218 kilvillä, ja omannut lisänimen "macho", ainakin ilmoituksen mukaan.
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Taitaa olla sama tapaus, joka oli välillä Rovaniemellä?
   

Kerro tästä muillekin!