62 buickit suomessa???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Naulapää, 3.1.2009.

 1. 401

  401 2nd gear

  Löytyy kanssa 62 electra 225.rek tunnus ngv-63 ja aiempaa en nyt muista ennenku otteesta kahtoo,mutta jos joku muistaa omistaneensa niin saapi kertoilla minkälainen mätös on ollu sillo.
   
 2. mr.X

  mr.X 1st gear

  Ostin 1981 Kyläsaaren rannasta 1962 lesabren, 4 d ht. Auto oli metalliruskea valkoisella katolla. Meni eteenpäin harrastajalle joka sittemmin toi Ruotsista muuttoautoina pari Buickia.

  Auton myöhemmistä vaiheista ei tietoa, liekö paalattu aikaa sitten?

  Kuva ja rekisteritunnus löytynee jos jotakuta kiinnostaa.
   
 3. T.N

  T.N Gearhead

  Vuonna 88 ostin forssan pick nick:stä 1962 Le Sabre 2dht:n. Ostettaessa vielä usa kilvissä . Joka talvi tuli jotain remppaa ja parannusta tehtyä ja vuonna 1999 oli aika laittaa loistavasti palvellut auto eteenpäin. Meni Tampereelle muistaakseni (rek nro: NPK-6)
   
 4. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kaunokainen näyttää olevan taas kaupan: https://www.nettiauto.com/buick/electra/9417870
   

Kerro tästä muillekin!