-62:n cadillacin takapyöränlaakeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja juku_h, 22.4.2010.

  1. juku_h

    juku_h Gearhead

    Onko kukaan saanut tuota huokeemmalla kuin 160€?
    Ei menny leimalle kun kusi öljyä rummun sisään..

    Perä aukeaa etupuolelta joten viisain varmaan ottaa koko akseli irti kun alkaa vaihtamaan.. :eek:

    Jos jollain hyviä vinkkejä miten helpoiten saa vaihettu niin otan mielellään vastaan!

    -Jukka
     
  2. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Kyllä ne sen tuppaa maksamaan! Viisysin taka-akseliin oon vaihtanu jaa kuuskutoseen, niissä tais viel olla samanolonen laakeri :odroll: Eli se on sellanen laakeripaketti jossa on stefa samassa!

    Taka-akselia ei tarvia ottaa pois, riittää kun purat rummun irti ja otat ne neljä pulttia auki siitä vetarin ympäriltä! Ja hoblaa nykäset vetarin kaikkine laakereineen ulos! Vanha laakeri saattaa vaatia hieman jumppailua(rälläkkää) et sen saa pois ja uuden asennus onnistuu helpoiten prässin kanssa! Näillä konstein sen pitäs onnistuu! 8)

    edittiä: Jos on aikaa venttailla ni ameriikasta voi se laakeri löytyy halvemmalla, mut vinlantiasta kun oon ostanu on ne laakerit maksanu sen 150-170 euroo! Se son se laakerinlehvälisä :poff:
     
  3. rodhot

    rodhot Gearhead

    Näytti maksavan rockautolla 117$ rahteineen +tulli+alvi. Eli noin 110-120 euroo. Tosin tuleminen saattaa kestää jollei koneet lentele.
     
  4. cadi-60

    cadi-60 Gearhead

  5. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Niin ja esim. 63 Lincolnin kohdalta rokkiautosta löytyy myös Timkenin RW509FR laakeri mikä maksaa vaan 68 taalaa + rahti. Natikan versio näkyy sekä käkkylälle & Lincolnille.

    Rokkiauto on joskus vähän ovela.
     
  6. juku_h

    juku_h Gearhead

    No tuo jo helpottaa paljo ettei tarvii perää purkaa. Oletin että siellä ois ollu lukitussokka akselille.. Parempi näin! 8)
    Koskiselta otin tuon laakerin, kun samalla tulee muutakin romua.

    Tosiaan tuosta Rokkiautosta oon täältäki lukenu että toimitukset saattaa kestää.. :odroll:

    Pitää tuossa illemmalla kokeilla nykiä akseli pois, tehä joku massavasara jos ei suosiolla lähe!
    Tänks!

    -Jukka
     
  7. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Oon nyt kohta kolme vuotta tilannu tavaraa Rokkiautosta ja Fedexillä on toimitukset tullu kaikki paitsi yksi viikon sisällä. Se yksi kiersi Uuden-Seelannin kautta ja siinä meni pari päivää yli viikon.

    Tommoselle osalle se Fedex on halvin ja nopein tapa. Nythän tietysti toi lentokielto voi vie haitata, mutta kunhan koneet lentää niin tavara tulee nopeesti.
     
  8. kapa

    kapa 3rd gear

    viikossa tuli mullekkin rokkiautosta kaukoon tiivistesatsi. Ihan hyvä maku jäi firmasta ja pysty seuraan paketin kulkua netissä.
     

Kerro tästä muillekin!