-63 Impalan takalasin irrotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja sampop, 28.3.2008.

  1. sampop

    sampop 1st gear

    Mikäs on työjärjestys? Aika mystiseltä näyttää ja kaveri meni ja hukkasi supplementin. Uudet tiivisteet on plakkarissa joten niillä ei väliä, lasi pitäs kyllä saaha ehjänä.

    Kiitos jo etukäteen.
     
  2. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Ei kai siinä mitään jos kerran on uudi tiivari mukana. Lista kampeat nätisti auki minkä jälkeen voit vaikka mattopuukolla leikata vanhan kumin halki.
    Uudestaan paikoilleen laittamisessa onkin toinen juttu, eli kannattaa ottaa mukaan joku kuka on ennenkin tehnyt moisen homman. Seuraavalla kerralla osaat jo neuvoa seuraavaa tarvitsijaa
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    www steelerubber.com tuolta löytyy jonkinnäköinen installation guide pdf:nä.
     
  4. sampop

    sampop 1st gear

    Juu, kiits. Toi kampeamisen suunta ei vaan auennut ihan lupiaskinkanteen piirtelemällä. Sitten kattelin tiivarista ja pohdin ja ihmettelin jne... Harmi ettei toi .pdf auennut Nokian ihmeeseen. Lopulta ymmärsin yskä ja ja lähti siististi irti. Nyt on auto viittä vaille valmis maalarille.
     
  5. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Hyvä että homma selvis
     

Kerro tästä muillekin!