'63 Pontiac gran prix jarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja GARAGE_INC, 1.1.2011.

  1. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    On toinen takarumpu ottanut itteensä. Milläs rummuilla olette korvanneet noita originaaleja? Onhan noita saatavissa ainakin käytettynä mutta jos uusi jostain toisesta mallista kävisi? On sama jako kuin gm farmareissa 80 luvulla, eli 5" (?) .

    Ja jos vaihdan rummut toisiin kuin originaali niin mitenköhän mahtaa käydä sisuskalut sitten ..

    tietääkö kukaan onko näihin '63 mallin pontiaceiihn levyjarru settiä jossain myytävänä? vaikka kyllähän tuo noilla rummuilla hyvin pysähtyy.
     
  2. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Sellasesta firmasta ku Scarebird hommasin tohon omaan Pontiaciin levyjarrut. Tai oikeestaan tuolta tuli vaan satulan kiinnikkeet ja muut hilut joutu tilaa erikseen. 77 farmi Ponun levyt,76 Firebirdin satulat+palat+letkut. Hyvin on toiminu.
     
  3. ´71 formula

    ´71 formula Gearhead

    Scarebird:ltä myöskin tilasin omaan -59 Pontiaciin (todennäköisesti samat käy Grand Prixiin). Hyvin sopi paikelleen, levyjarrukiinnikkeet siis.
     

Kerro tästä muillekin!