-64 barracudaan johtosarjaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Ranex, 1.5.2013.

  1. Ranex

    Ranex 3rd gear

    Mistä saa -64 barracudaan johtosarjaa, sellaiselle ois tarvetta ja barra on kasilla sekä manuaalilla.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Saattaapi olla saamaton paikka.... Jos sinulla on tallella vanha johtosarja niin melkein tekisin / teettäisin jollain tutulla autosähköalan kaverilla uuden vanhan mallin pohjalta.
     
  3. leksa

    leksa Gearhead

    Perskules kun en löytänyt tähän hätään. Mutta alle kaksi vuotta sitten löysin netistä paikan jossa mielestäni oli 64 johtosarja Valtsuun. Kai sitten Barraankin. Oli hinta vaan minun makuuni korkeahko.
    Toisaalta ja periaatteessa tällaseen autoon sen väkertää itsekin vaikken tiedä saako sitä kunnollista silti sen halvemmalla tehtyä.
    Yritän vielä etsiä jos löydän sen paikan. Laitan tähän jatkoksi sitten
    JK.
    aloitetaan vaikka tästä
    Wiring harnesses http://www.wiringharness.com/PDFS/Chrysler_Wiring_Harnesses.pdf
    eli pääsivu
    http://www.wiringharness.com/
     
  4. viridia

    viridia Gearhead

Kerro tästä muillekin!