-64 Cadillacin peräremontti -> säätöarvot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja juko7, 5.1.2009.

  1. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ohjekirjojen tieto loppui kesken, korjaamokäsikirja sanoo että välitys vaihdetaan aina yhtenä pakettina eikä tarkempia ohjeita siksi anneta ja Chiltonin iso yleiskirja ei kattanut ko. perää (normaali de Ville, ei limo/commercial)

    Siksipä kysyisin seuraavia tietoja:

    1) Pinionin välys?
    2) Poskilaakerien preload?
    3) Pinionin pyöritysmomentti pinionilaakerien preloadin tarkistusta varten (jos arvo on määritelty jossain, kasaaminen tapahtuu krymppihelalla ) ?

    Kiitos etukäteen..
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Perä..

    Hop ! :eek: ?

    tai osaako joku sanoa onko ko. perä täysin Cadillacin oma vai onko se sama kuin jossain toisessa samanvuotisessa GM:ssä?
     
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Cadin perä...

    Hop ! Höh . . . :odroll: eikö kukaan oo tehny Cadin periä . . .
     

Kerro tästä muillekin!