-64 Lesabreen laatikko swap

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jopotti, 10.8.2011.

  1. jopotti

    jopotti 3rd gear

    On ajellut tän kesän St300 laatikolla missä 2 vaihdetta tosin muuttuvalla turbiinilla mutta matkanopeudella kone huutaa turhan kovilla rundeilla ja bensaa palaa.mikä olis järkevin/vähiten muutoksia vaativa laatikko tilalle ?.iteltä löytyis st400 laatikko joka lienee pidempi kuin orkkis ja vaatis kardaanin lyhennyksen/yoken vaihto.Miten th350 tai th200 r4 natsais esim.siirtäjä ja kardaani ?.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mikä motti/laatikon jako?
    TH400 tai 350 ei muuta hommaa miksikään huippukierroksien osalta koska kaikissa suora suurin vaihde niin kuin sun ST lootassa.
    Ylivaihde laatikot on sitten eriksen.
     
  3. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Unohtui mainita kone eli buickin oma 300 cid ,jako siis bop.
     
  4. Jupe

    Jupe Gearhead

    TH200-R4 voisi olla ihan hyvä. Itse olen tuota ainakin omaani suunnitellut.
     

Kerro tästä muillekin!