´64 mercury park lane 2dht

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 9.12.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onkos kukaan enää vuosiin nähnyt tätä yksilöä, joka oli kai vuoden ´75 vauhti-näyttelyssä jenkkilippu väreihin maalattuna näytillä. Ja onko porukalla muuten tietoo 64 fullsize merkkureista, onko niitä enää missään jäljellä?
   
 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Auto on ollut jo vuosia samalla omistajalla Kuopiossa, viimeisimman kerran olen nahnyt sen metallinhohtoviininpunaisena valkoisella vinyylikatolla. Mutta kaupunkiin se tuli sillloin aikoja sitten juuri jenkkilippuvarisena!
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Jatketaanpa viela: jossain Kuopion lahettyvilla oli myos siistin ja alkuperaisen nakoinen polykapseliton viininpunainen Park Lane Marauder 4d HT, rekisteri taisi olla KF-333. Autoa nakyi joskus harvoin, ajajana vanhempi mieshenkilo. Sitten tulikin tauko, viimeisen kerran nain sen Savonlinnassa 90-luvun puolessavalissa, vaunu oli maalattu ja alla oli erikoisvanteet mutta kyllahan se oli ehja. Onko nykykunnosta muistikuvia?

  Sitten Forssan Pick-Nickissa on joskus ollut Breezeway-ikkunainen Sedan, en muista oliko Park lane vai mika mutta Full size kuitenkin. Liekohan avoja tullut yhtaan uustuontiaikoina? Ainakn kuuskolmosia on muutama!
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Pysytään Mercissä, mutta vuosimalli hyppää '57:ään, sori. Pitääköhän sellainen vanha tarina paikkansa, että Suomessa oli vielä '70-luvun lopulla rekisterissä suht' hyväkuntoinen '57 Mercury 4d Ht ja sen omistaja ei halunnut, että joku muu ajaisi hänen vanhalla autollaan? Kun ei voinut myydä sitä kellekään, niin antoi traktorin kauhan puhua auton aivan littanaksi..
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  tän aiheen alottaja tässä kyselee taas, heikkisj: oliko toi 4dht marauderki tosiaan park lane? ja satutko tietää millä koneella toi 2dht on ollu alunperin? kiitti sulle tiedoista. Ja se forssan auto on 4d sedan park lane. ja avoja on tullu ainaki yks park lane.

  t:m.k.
   
 6. Riztoreipas

  Riztoreipas Gearhead

  -63 avomurkuloista että itellä on ajossa -63 s-55 mattaväreissä ja jossain hesan liepeillä on työn alla samanlainen.se on vissiin ajettu aikas reipasta vauhtia johonkin sillan tms kaiteeseen eli toinen kylki aikas läjässä.mutta vissiin kohtapuolin valmis.

  -62 4 ovitolppa löytyy myös pietarsaaresta.
   
 7. HenkkaTurust

  HenkkaTurust 1st gear

  Täällä Turun nurkissa lienee edelleen tekeillä 64 Park Lane sedan, Ukissa oli musta 4d Marauder ja vihreän samanlaisen oon joskus nähnyt jossain Sammatti - Lohja välillä.
   
 8. kurko71

  kurko71 Gearhead

  KF-333 Oli mun kaverivainaan omistuksessa Savonlinnassa silloin 90-luvun puolenvälin paikkeilla. Kaverin ukki oli ostanut sen uutena(Se Kuopion vanhempi mies). Itse ajelin autolla paljonkin kesinä 92-93, se oli aikasta siistissä alkuperäiskunnossa; mm oviverhoilujen alaosissa tehtaan suojamuovit...Kaverivainaan toimesta siihen ilmestyi sit viispuolavanteet ja stereot.
  Tekniikkana 390 ja manuaalirattivaihde, oli muuten tosi mukava ajella...Kaverin kuoltua Merkkuri jäi hänen isälleen ja on tietääkseni entisöity jossain firmassa ja eikä varmasti ole myytävänä!!! Keväällä kun menen taas kotisuomeen täältä Lapista niin pitää käydä kattomassa mitä autolle kuuluu...
  T:Sampsa
   
 9. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Keravalla on jo pitkään ollut yksi 4d ht marauder, musta
  Mäntsälässä on samalla omistajalla -63 2D ht Monterey, 2D ht 63½ fastback monterey marauder (mun entinen, esitelty aikoinaan V8:ssa) sekä 64 2d ht park lane marauder...
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ainaskin yksi park lane 4d ht,oli kuopiossa 1998-2000.
  se oli amiskan pelti puolella laitettavana,en muista sen rekkarii,mut se oli ainaskin viininpunainen&siin oli viispuolaset kromi vanteet.
  Auto oli aika pirun vähä ruosteinen,mut pakkelia oli joku aikanaan käyttänyt aika mallikkaan paljo siinä...
   
 11. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  AIka hassu juttu etta Kuopion tienoilla oli kaksi Park Lann Marauder -mallia. Kummankaan moottorista ei ole tietoa, sorry. Pakko kertoa: loysin kerran divarista 60-luvulla kuvatun maisemapostikortin jostain suomalaisesta vesitornista, sen edessa olevalla parkkipaikalla oli etummaisena kirkkaanpunainen -64 Park Lane Marauder 2d HT joka siis varsin todennakoisesti on tuo Kuopion auto. Kun muutin maasta niin lahetin kortin auton omistajalle, toivottavasti meni perille. Hauska yksityiskohta mielestani!

  Ford toi samoihin aikoihin muutaman muunkin harvinaisen Mercuryn. Jollain Veekasiin liittyneella vanhemmalla harrastajalla oli silloin (lie viela?) Full Size -63 puukylki-farmari. Kerran se lammitti talvisena paivana mieltani Leppavaarassa (=ympari vuodenhan silla ajettiin) ja muutama vuosi sitten muistan sen nahneeni keskeneraisena Forssassa. Todennakoisesti uniikki kappale Suomessa mutta koskaanhan ei voi vannoa...
   
 12. mercuryblues

  mercuryblues 1st gear

  Toi Farmi oli Laakson Kimmovainaalla, jolta se meni Jinxcrow MC:n Lefalle, jos oikein muistan. Liikkuu silloin tällöin valkoisena ilman puukylkiä, reijät kyljissä paistaen Helsingin suunnalla.

  Taisi olla myös VeekasiFinnAmFordsödiksen muinoin.
   
 13. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ai Laakson Kimmolla, tuttu kaveri. Oikein harvinaisen mukava heppu jonka kuolema kosketti. Muistan varmaan loppuelaman kun kaveri tuli talviliukkailla Kuopioon Mahtitallin poikia moikkaamaan muistaakseni Purujarven Anan kanssa silla legendaarisella ferrexinpunaisella -59 Coupe de Villella. Sykahdyttava naky talvikelissa!!
  Sorry kun aihe vahan karkasi kasista...
   
 14. mercuryblues

  mercuryblues 1st gear

  Joo toi punainen Käkkylä on ollut paras ja hauskin ajamani Kadillak. Ikävä kyllä olen antanut itselleni kertoa, että sille olisi tapahtunut entisöinnin julma kohtalo.

  Entisessä rokkiautosta on tullut tavallinen tangovankkuri.
   
 15. mercuryblues

  mercuryblues 1st gear

  Loirin vanha 64 Merkkuri 4dht, AGK-1 odottaa uutta tulemista. Se oli ei Angliatakaikkunainen.

  Karvan vanha samanlainen 64 on jossain Sipoon suunnalla näkynyt liikenteessä.

  Mäntsälän Maurilla on 64 ja 63 2dhteet, molemmat liikenteessä.

  Niin ja Uudessakaupungissa on 64 avo Merkkuri, valkoinen muistaakseni.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  olikse just toi AGK-1 mikä oli siinä
  Harlinin jäätävä polte elokuvassa?

  m.k.
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Täällä kaakon kulmalta löytyy eräs mercuryihin mieltynyt harrastaja,park lanea kaverilta löytyy avo,2dht,farkku,4dht,pari4d tolppa koria jos en väärin muista.Kolme ensimmäistä tuotu jenkeistä 80-90luvun vaihteessa eli ei koskaan olleet kilvissä.
   
 18. mercuryblues

  mercuryblues 1st gear

  Toi AKG-1 ei ollut se Harlinvessa eikä Karvan vanha myöskään. Se on se kolmas maahantuojan kautta tullut musta sekä sitten on vielä neljäs joka oli metallinhohtovihreä. Maahantuoduista Angliaikkunaisten määristä mulla ei oo tietoa.
   
 19. mercuryblues

  mercuryblues 1st gear

  Niin ja se alkuperäinen puheenaihe eli se ameriikanlipun väreissä ollut 2dht oli myös tullut maahantuojan kautta.
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  onkos noi kaikki tuolla kaakon kulmalla 64 malleja? oisko siellä osia tai varaosa-autoo myytävänä? Itellä on se suomen huonoin yksilö josta paikalliset "harrastajat" pölli viimeisetkin ehjät osat joskus 90-luvulla...

  p.s. varastetut osat saa yhä palauttaa ilmaiseksi.

  m.k.
   

Kerro tästä muillekin!