-64 T-bird:n laatikon öljyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 3.6.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä öljyä tulisi käyttää Ford:n Cruise-O-Matic -vaihteistossa? Vaatiiko jonkun oman öljynsä? Paljonkohan tuonne menee öljyä normaalissa öljynvaihdossa?

    Kiitosta vastauksista.
     
  2. JR

    JR Gearhead

    Type F tai Type FA mallista öljyä pitäisi laittaa. Joku manuaali tosin suositteli laittamaan Type A:ta, mutta sitä ei kuulemma enään tehdä. Määrää en kyllä muista.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitti tuosta; muistatko yhtään suuntia määrästä; lähempänä 5 vai 10 litraa?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    RIIPPUU TYHJENNÄTKÖ TURBIININ, FORDISSA PROPPU TURBIINISSA. JOS TUURBIINI TYHJENNETÄÄN MÄÄRÄ LÄHEMPÄNÄ KYMMENTÄ LITRAA KU VIITTÄ.
     
  5. JR

    JR Gearhead

    Määrästä sanoo shop manual että 11,5 quarts (system dry fill), ja 10 quarts (Drain & refill).
    Ja tyyppinä kehoitetaan käyttämään "Ford ATF C1AZ-19582-A" tyyppiä...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitosta paljon ja eikös tuo 1 quart ollu noin 0.946l???
     
  7. JR

    JR Gearhead

    Ainakin öljypurkin kyljessä näin taitaa lukea. Kyllä se karvan alta litran on.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi JR ja muut

    Oisko vinkkejä mistä vois kysellä tuohon Cruise-o-matic:iin suodatinta ja öljypohjan tiivistettä? PC ja USP (Hki) myy ei oota. Öljyjä kyllä löytyy. Meinasivat tosin että ilman turbiinin tyhjennystä riittää ~5 litraa???
    Onkohan noin?
     
  9. JR

    JR Gearhead

    Voipa ollakin. Omaa kokemusta öljymäärästä ei ole, koska teetin öljynvaihdon tampereella Soini Car Partsilla. Tekivät vaihdon suodattimineen ja öljyineen melkeinpä samaan hintaan, kun olisi tullut itselle maksamaan pelkät öljyt. Kannattaa kysyä sieltä sitä suodatinta ja tiivistettä, koska kyllä ainakin minun laitteeseen semmoiset niiltä löyty. En ole aivan varma, jouduttiinko tosin tilaamaan erikseen, mutta kuitenkin.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Homma ja kysely jatkuu. Onkohan tuo turbiinin tyhjennys v-mäinen homma; sen verran tiedän että turbiinissa pitäisi olla tyhjennysproppu mutta pääseeköhän siihen helposti käsiksi?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    kysy nätkinin autotransmissionista. myy myös osia ja ainakin mua neuvo myös osien asennuksessa puhelimitse.
     

Kerro tästä muillekin!