'65-'66 Fury

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja onre, 17.12.2007.

  1. Bruno59

    Bruno59 3rd gear

  2. fury-65

    fury-65 1st gear

    ite tilasin maton ääni eristeineen rock autosta 5-6 vuotta sitten,hinta oli silloin muistaakseni jossain kolmensadan paikkeil kaikkine kuluineen.
     
  3. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Mites herroilla on kevät alkanu? Joko on vehkeet liikenteessä? Ite sain tuon isolohkon nippuun ja paikalleen ja vaihelootakin saapui huollosta juuri vapunpyhiks nii pääsi askartelemaan paikalleen. Tänään käyty ekat koeajut ajelemassa ja hienosti tuntu mylly kehräävän. Ensviikolla jos sais nuo pikkuhiplaukset tehtyä vielä niin pääsis leimailemaan. Muutoskatsastus moottorille ja renkaille ja määräaikaiskatsastus siihen päälle.
     
  4. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    no on perkele vähän vielä kesken :

    [​IMG]

    :lol:

    oon nyt tässä mobilismin pahimmassa vaiheessa että mitä helevettiä minä tuolle teen...siis jatkojalostuksen kanssa. Vetelenkö katon helevettiin ja muutan 2d avoksi vai choppaanko tuon ja piän neliovisena liiterinä vai polkisko tämän paskan tuonne pellon laitaan häpeämään :lol:

    tämähi helevetti muuttu toistaseksi grilliksi kun en oo vielä kerenny leikellä korjauspaloiksi 8)

    [​IMG]
     
  5. Herje

    Herje Double Gearhead

    Avoks vaan. Niitä ei ikinä oo liikaa.
     
  6. esmi

    esmi Gearhead

    toihan on jo avo!
     
  7. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ai tuo sininen nelipvitolppa tuolla taustalla? Sitä kai se meinas jotenki kiduttaa.
    Avoks ja silppua aspenista se tekniikka siihen :poff:
     
  8. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    aspeni lähti jo uudelle onnelliselle omistajalle, eiköhän tuohon tuu letukan kone ja loota ja perä niin pysyy ees joku paikka kasassa ;)
     
  9. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^Oikein!
     
  10. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    No perkele! Itehhän sain romun sillemallille nippuun että uskaltaa huomenna sitä tarjota tuonne leimakonttorille muutoskatsastukseen ja määräaikais katsastukseen. Tänään senverran jo uskalti ajaa kun sai koekilvet että ajeli tallilta kaupunkiin tuon. Aika kivasti tuntuu olevan löylyä tuossa iso(lo)hkossa verrattuna siihen saastemallin 318 moottoriin. Ja laatikkokii tuntuu oikeen hyvältä. Kaupunki liruttelussa vaihtaa nätisti mutta kun käskyttää niin ne pykälät tuloo kyllä kerrasta eikä luistele vaihdoissa. Mut nyt sormet ristiin ja toivotaan että leima tulee.
     
  11. Herje

    Herje Double Gearhead

    No tuliko se leima? Kelpasko ne laput? :odroll:
     
  12. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Leimahan vuan tuli ja nyt lukee otteessa että 7.2L. Vuan ei niin hyvää etteikö huonookin. Nimittäin töitten jälkeen ajeli. Tallille ajatuksena valutella koneesta vedet pois ja kaadella pakkasnesteet tilalle niin huomasin auton alla epämääräisen lammikon ja eikun siirtää autoo ja todeta lammikon olevan mitäsmuutakaan kun aateeäffää. Nyt sitten huomenna iloisesti töiden jälkeen tallille ja laatikko jumppaa harrastamaan. Alustavasti tutkailin asiaa ja paikansin vuodon sisäänmeno akselille. Joko turpiinin kaula halki tai stefa paska. Se selviää seuraavassa jaksossa.
     
  13. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Juu. Selvishän se vuodon syy. Turbiinin kaula halki. On vaan jännästi halki kun on kehän suuntasesti melkein puolikierrosta halennut se kaula. Nyt sitten täytyy ruveta metsästämään uutta/ehjää turbiinia.
     
  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Nyt on hyvä syy ostaa vähän korkeempi stallinen turbiini tilalle :wink:
     
  15. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Entaija. Ihan jos vakio stallilla ottas. Tai sanotaanko niin että mihin putjetti riittää. Tällähetkellä ei mihinkään. Yllärikö?
     
  16. Herje

    Herje Double Gearhead

    Hitsaa se kaula nippuun jos muuten ehjä turbaani
     
  17. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Kaasu loppu eikä oo vara hankkia kaasua
     
  18. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Minulla on jossain n. 2500 rpm stallilla oleva turbaani. Etsin jos kiinnostaa! Ja ei oo pahan kallis :eek:
     
  19. peltoelvis69

    peltoelvis69 3rd gear

    Kiinnostaa toki.
     
  20. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Löytys!! Laitan yv:nä puhelinnumeron.
     

Kerro tästä muillekin!