'65-66 Musse 2dr Fastback idea

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja TopyCa, 21.4.2023.

  1. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Las Vegasissa projekti;
    https://www.facebook.com/marketplac...d&referral_code=null&referral_story_type=post

    Idea on hyvä koska aidot maksaa maltaita! 2005-up aihio Musset taas halpoja ja halpenee koko ajan. Tai voi ostaa pelkkiä kattojakin.

    Idea ei ole uusi. Jo '80 luvulla Ruotsiin meni Kaliforniasta, ja muualta, ovien puoleen väliin ruostuneita aitoja FB Musseja vastaavaan konversioon hyvällä tuloksella.

    2kpl meni Volvo 142 konversioon :) En koskaan nähnyt yhtään luonnossa mutta kuvissa olivat todella makean ja aidon tuntuisia. Kuka tekee ensimmäisen Suomessa 2005-up aihiosta?

    Olen huomannut että halpojen ja erikoisten autojen kauppa on vähitellen Jenkeissä siirtynyt Faceen. Etenkin ei-suur kaupungeissa ja maalla.
    Kai se kauppa käy kun autot vaihtuvat aika nopeasti. Ja ilmoittaminen on ilmaista ja saa jonkun kuvan kuka on ostamassa.
    Graigslist oli ennen hyvä mutta nyt aika surkea ja roskapostia täynnä.
     
  2. spike

    spike Gearhead

    Taitaa täällä kekkoslovakiassa tulla haasteita kun ei saa 99 ja uudemmmassa edes vaihtaa puskureita muuten kuin siihen just automalliin hyväksyttyjä.
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mitä on 65-66 Mustangin rekisteriotteessa tarkkaan mainittu korimallina? Tietääkö katsuri coupen ja fastbackin eroa?
     
  4. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Voi sanoa että "parannettu turvallisuutta jäykistämällä korin kattorakennetta ja B-pilareja"
    Sit ois katsuriki iloinen :p
     
  5. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  6. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    65-66 FB on 2+2 paikkainen Suomessa ja HT:ssa on vissiin paperilla 4 täyskasvuisen paikkaa.
     
  7. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Tuo "2+2" tyyppi autoissa on minua aina ihmetyttänyt ja siitä on käyty monta keskustelua eri foorumeilla.

    Onko Suomessa, ja EUssa, joku verohelpotus? Tai halvempi vakuutus kun auto on 2+2?

    Muualla maailmassa, kuten USAssa, se on "varoitus" ettei taakse sovi täys' kokoista matkustajaa.... ja monet mallit, kuten MB SL, ovat ilman takaistuinta.
     
  8. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tuskin muuta kuin se, että FB:n takapenkki ei täytä täyskasvuiselle asetettuja tilavaatimuksia. Mä oon pari noita tuonut 80/90 taitteessa ja se, missä oli takapenkki, mitattiin ja todettiin ahtaaksi aikuisille. Sai 2+2 papereihin. Toinen oli nk kilpa-auto varusteiltaan ja siitä taisi tulla 2 paikkainen.

    Mitä se +2 sitten tarkoittaa nykyään, en tiedä. Ennen sai viedä pakettiauton tavaratilassa säälittäviä työmiehiä ja hlöautoon ladata +30% vaikka nuoria neitosia, mutta ne pykälät taitaa olla eilistä.

    Mercury Comettiin "mahtui" aikanaan 10 hlöä, hoikkia naisoletettuja enimmät. 2D Darttiin taisi mennä Lohjan lavalla käydessä täysi tusina....
     
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mitenkäs Pontiac Catalina 2+2? Täyttääkö sen takapenkki täyskasvuisen vaatimukset ? :p
    "The designation 2+2 was borrowed from European sports car terminology, for a seating arrangement of two in front plus two in the rear. It was designated officially at Pontiac as a "regular performance" model"
     

Kerro tästä muillekin!