-65 chevyn kuutonen kasiks

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja make_110, 29.5.2006.

  1. Piru

    Piru 1st gear

    :odroll: no vähän on vaikea uskoa jos on jo k.pörssissä myynissä,paljos on pyynti vai myydäänkö osina?vai onko jo kristiinankaupungin hamsteri hakenut? http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=12443
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    K-pörssissä? Missä siellä on tämmösen kuusvitosen myynti-ilmoitus, en mä oo nähnyt :eek:
     
  3. rikuu

    rikuu 1st gear

    Se on just tämä kyseinen auto mikä sielä purettuna nyt myytävänä kaveri keltaisen-pörssin tilaaja ja tänään on se kyseinen lehti missä biscayne myytävänä ilmestynyt elikkä huomenna kioskeissa ns. perjantain pörssi. että tais se innostus nyt kuitenkin vaan lopahtaa! Ja joku kysy hintaa ni 3500e siinä oli hinta. hinta mielestäni ok. mutta olis saanu jäädä purkamatta ni useampi harrastaja olis innostunu autosta esim. ne joilla ei tallitiloja täysmittaiseen rakenteluun. ja sepä just pelkona et jos ei löydy sellasta ostajaa kellä inspiraatio ja tilat se laittaa ni päätyy lopulta osina myyntiin.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jaa, eipä viitti ostella noita paperilehtisiä vaan mä kattelen KePön ilmoituksiakin netistä enkä oo siellä törmännyt tommoseen ilmoitukseen ollenkaan.
     
  5. Piru

    Piru 1st gear

    3500e purettuna ok?tuntuis kyllä ajokuntoisen hinnalta,ilmeisesti ei olla tosissaan kauppaamassa sitten kuitenkaan.tosin...saahan siitä varmaan osina tuon :x ja miksei pian enemmänkin :eek:
    on muuten oma hommansa kasata jonkun muun purkama auto,nimimerkillä kokemusta on.varsinkin jos on purettu pikkasen huolettomammin,tyyliin joka pultti ja mutteri samaan sankoon.
     
  6. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Eikä taitas muutenkaan olla kovin hyvä bisnesidea myydä -65 letukkaa osina,tuntuu niitä olevan sen verran monta purettuna että kuka niitä osia tarttee?On tosiaan kiva kasata toisen purkamaa autoa,varsinkin kun se on levitetty yli 30 vuotta sitten ja osa osista hukattu ja mukana on autoon kuulumatonta osaa,siinä sitä saa miettiä että mikähän tämä on vai kuuluuko edes koko autoon... :-? No,alkaa jo olla laatikot selvitetty mikä mikin on ja mitä vielä puuttuu 8) loppuhan on sen kun kasaa vaan :rotfl:
     
  7. make_110

    make_110 3rd gear

    Joo se oli typerästi kepössä tunnustan,erinäisestä typerästä syystä. mutta en sitä myy laitan sitä parhaillaan. Ainakin vielä eilen laitoin.Ja jos joku ei sitä usko niin voi tulla katsomaan tai soita eka.

    Ja sille ihmiselle joka sieltä stadista lähettili niitä kurnutus(vittuilu/uhkailu) viestejään ei muutaku tervetulloo käymään ja soittele ens kerran. :eek:

    Nii ja kyllä sitä tarvii hitsata etuloksut on ihan haperoo ja muutenkin etupelleissä reikiä ja rungossakin näyttäs olevan joitain reikiä.¨

    Jos mieli tekee ruveta laittamaan niin eiköhän sitä ihminen saa laittaa, montakohan projektia ihmisillä on tälläkin hetkellä laitettavanaan

    Mitä v... minä omia tekemisiäni puolustelen, aikuinen ihminen.

    Kurnuttajia on maa puolillaan :argue:
     
  8. rikuuuu

    rikuuuu 1st gear

    No hyvä homma että innostus palannut! Toivottavasti auto valmistuu lähivuosina! Ja rungossa ei takuulla yhtään ruostereikää! Tarkistappa asia vielä!
     

Kerro tästä muillekin!