´65 Coupe Impalan omamassa,kokonaismassa sekä kantavuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pervolet, 16.4.2011.

  1. rötvä

    rötvä 1st gear

    Samalla kun hakee 3kk:n siirtoluvan niin aloittaa rekisteröinti ja vuosikatsastuksen mutta niin ku yleensä sieltä tulee erillaisia korjauskehoituksia ja uusinta näyttö. Korjaukset tehtävä kuukauden sisällä tai ajot loppuu siihen vaikka siirtolupaa olisikin 2kk jäljellä.
    Olenkohan ymmärtänyt oikein?

    3kk siirtolupa loppuu siihen päivään kun tullin viimeinen autoveron eräpäivä on.
     
  2. pervolet

    pervolet 2nd gear

    Juu,kyllähän se niin menee että jos teet Kullille käyttöönottoilmoituksen vaikka maanantaina, saat samalla siirtokilvet ja voit aloittaa katsastuksen vaikka samana päivänä.

    Jos tulee vikalistaa,on sinulla minimissään aikaa korjata ne siihen veron maksun eräpäivään(oletuksella että saavat asian Kullissa käsiteltyä supernopeasti ja eräpäivä onkin jo vaikka 3 viikon päästä), mutta maksimissaan sen 3 kk:n siirtokilpien voimassaoloajan( kullilla kun voi joskus kestää veroasioiden käsittely).

    Senkin jälkeen voi autoa käyttää katsastuksessa ja ajaa sinne ,siirtoon riittää varattu katsastusaika.

    Suomen kilpiä autoon ei saa ennenkuin vero on maksettu,vaikka olisikin katsastuksessa hyväksytty.

    Tullille EI KELPAA esim. massojen osalta muu kuin REKISTERÖINTIKATSASTUSTODISTUS, jonka voi sitten faxata sinne Kullin toimistoon.
     

Kerro tästä muillekin!