-65 Cutlassit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Timmo, 8.5.2014.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

    Tulipa hankittua pikaistuksissa pihaan -65 F-85 Cutlass neljällä ovella.

    Vilkaisin tuossa trafin tilastoja ja -65 mallisia Oldseja näyttäisi olevan rekisterissä vain 19 kappaleitta, joista 1 mallimerkinnällä -65-38469, 3 mallimerkinnällä F-85, 4 mallimerkinnällä Cutlass.

    Nämä taitaa olla siis melko harvinaisia pyydyksiä? Onkos palstalla tämmöisten tai viereisten vuosimallien omistajia?
     
  2. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Täällä Keskipohjanmaalla kannuksessa on yksi. Rek.otteessa lukee 2-d sport coupe. Alunperi ollut 330+3v.manuaali. Ja tullut uutena suomeen lääkefirma Pfizer oy:n edustus autoksi. Ollut etelässä ensimmäiset 30 vuotta. Ostin projektina iisalmesta. Runko ruostunut poikki, lattiapeltit ja peräkontin pohja läpi mätiä +muuta "pientä". Jos hyvin menee niin saan ehkä syksyllä alkaa tekeen pohjia maalaushommia varten. Kone on olds BB400 ja lootaksi hankittu tko600.
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kaarinassa muutama vuosi sitten säilytyksessä siistinoloinen 2d ht, jonka lisäksi kateissa Japan entinen f 85. Pari -66 mallia on ollut, 2 d ht, ja ainakin yksi neliovinen, rek aio- 9, mutta kateissa jo vuosikymmeniä.

    Hantta
     
  4. fennia

    fennia Gearhead

    -66 ollut jo yli kymmenen vuotta.
     
  5. vintidz

    vintidz 1st gear

    65 deluxe sedan oli se ihka ensimmäinen jenkki (itse asiassa ensimmäinen mikään auto itsellä :D ). 225 "Econ-O-way" veekuutosella ja manuaalilla. Valmistusmääräksi ilmeni jonkin lähteen mukaan 1500 kpl... 1. omistajalta ja mätä ku mikä. Mutta kuntoon tuli tehtyä ja jokunen vuosi ajeltuakin. Nyt jo autojen taivaassa.
     
  6. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Turun seudulta löytyy ainakin -65;n ja -66;n avona.
     
  7. f-85

    f-85 Gearhead

    Ajastan valmistuu myös 2d coupe, 330 ja manuaali ollut aikanaan.
     
  8. 455STW

    455STW Gearhead

    1966 2DHT tulossa maahan vuodenvaihteessa.
     
  9. Timmo

    Timmo 1st gear

    Ei ole vielä yhtään -65 4D:n omistajaa tai tietäjää ilmoittautunut?
     

Kerro tästä muillekin!