-65 Cutlassit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Timmo, 8.5.2014.

 1. Timmo

  Timmo 1st gear

  Tulipa hankittua pikaistuksissa pihaan -65 F-85 Cutlass neljällä ovella.

  Vilkaisin tuossa trafin tilastoja ja -65 mallisia Oldseja näyttäisi olevan rekisterissä vain 19 kappaleitta, joista 1 mallimerkinnällä -65-38469, 3 mallimerkinnällä F-85, 4 mallimerkinnällä Cutlass.

  Nämä taitaa olla siis melko harvinaisia pyydyksiä? Onkos palstalla tämmöisten tai viereisten vuosimallien omistajia?
   
 2. FeV-8

  FeV-8 Gearhead

  Täällä Keskipohjanmaalla kannuksessa on yksi. Rek.otteessa lukee 2-d sport coupe. Alunperi ollut 330+3v.manuaali. Ja tullut uutena suomeen lääkefirma Pfizer oy:n edustus autoksi. Ollut etelässä ensimmäiset 30 vuotta. Ostin projektina iisalmesta. Runko ruostunut poikki, lattiapeltit ja peräkontin pohja läpi mätiä +muuta "pientä". Jos hyvin menee niin saan ehkä syksyllä alkaa tekeen pohjia maalaushommia varten. Kone on olds BB400 ja lootaksi hankittu tko600.
   
 3. hantta

  hantta Gearhead

  Kaarinassa muutama vuosi sitten säilytyksessä siistinoloinen 2d ht, jonka lisäksi kateissa Japan entinen f 85. Pari -66 mallia on ollut, 2 d ht, ja ainakin yksi neliovinen, rek aio- 9, mutta kateissa jo vuosikymmeniä.

  Hantta
   
 4. fennia

  fennia Gearhead

  -66 ollut jo yli kymmenen vuotta.
   
 5. vintidz

  vintidz 1st gear

  65 deluxe sedan oli se ihka ensimmäinen jenkki (itse asiassa ensimmäinen mikään auto itsellä :D ). 225 "Econ-O-way" veekuutosella ja manuaalilla. Valmistusmääräksi ilmeni jonkin lähteen mukaan 1500 kpl... 1. omistajalta ja mätä ku mikä. Mutta kuntoon tuli tehtyä ja jokunen vuosi ajeltuakin. Nyt jo autojen taivaassa.
   
 6. CoolKustom

  CoolKustom 3rd gear

  Turun seudulta löytyy ainakin -65;n ja -66;n avona.
   
 7. f-85

  f-85 Gearhead

  Ajastan valmistuu myös 2d coupe, 330 ja manuaali ollut aikanaan.
   
 8. 455STW

  455STW Gearhead

  1966 2DHT tulossa maahan vuodenvaihteessa.
   
 9. Timmo

  Timmo 1st gear

  Ei ole vielä yhtään -65 4D:n omistajaa tai tietäjää ilmoittautunut?
   

Kerro tästä muillekin!