-65 thunderbird, cruise o matic ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja uuze, 5.5.2017.

  1. uuze

    uuze 3rd gear

    Missä vika, -65 thunderbird 390:llä ja cruise o maticilla.Aluksi parkki ei pitäny autoa paikallaan vaan auto luisui pienessäkin mäessä nykäyksittäin. Sitten sama nykiminen ilmeni pakittaessa ja nyt jo liikkeelle lähdössä. Ihan kuin vaihde ei menisi kunnolla paikalleen. Pitäisikö vikaa alkaa etsimään vivustosta vai laatikosta?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Jos nyt heti ekojen oireiden ilmaantuessa ei tullut mieleen etsiä syytä/vikaa niin koita ajaa vielä lisää.Kyllä sieltä yleensä lopuksi tulee romurautaa kuorien läpi ja ei tarvi korjata mitään.
     
    Jussi289 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!