65 valteri ei lataa....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Mr_Horsepower, 29.12.2007.

  1. Mr_Horsepower

    Mr_Horsepower 1st gear

    Laturi sekä mekaaninen jännitteensäädin vaihdettu, maadoitukset katottu, muttei lataa sit millään, orkkis latausmittari heittää heti miinuksen puolelle kun käynnistetään ja yleismittari vahvistaa sen että ei lataa...mistä vois kiikastaa, ku ite ei autosähköjen päälle ymmärrä millään?
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Muutama vinkki aluksi:

    -Ovatko vaihdetut laturi / säädin alkuperäisiä, vai jostain muusta autosta?

    -Ovatko vaihdetut osat varmasti ehjiä?

    -Ovatko laturilta säätimelle menvät johdot / liitokset ehjiä?

    -Ovatko kaikki johdot kytketty oikein?
     
  3. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Onko hiilet ehjät? Yleismittarista olis iso apu nyt nii ei tartteis purkaa paljoa. Hiilen johdolle pitäis n.12v tulla virrat päällä (ilmeisesti vanhan mallinen laturi, kun mekaaninen säädin), ja toisaalta hiilien välissä vastuksena joku 2-3 ohmia...
     

Kerro tästä muillekin!