65 valtteri ei sammu avaimesta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja erinko, 27.10.2018.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Tämä.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Et vielä vastannu, et otitko siis puolan etuvastukselta johdon irti ja silti ei sammunut?
     
  3. erinko

    erinko 1st gear

    Joo ei sammunu eikä sammu edelleenkään. Mittariston sain juur purettua ja rupeen nyt mittailemaan kaikkea mahollista.. viimeeks ei vaan tuoltakaan selvinny oikee mitää
     
  4. erinko

    erinko 1st gear

    Sehä se on ku mitää ei oo asennettu, vaan vika ilmaantu tyhjästä sit taas hävis ja nyt on kovinkin aktiivinen. :D Onneks on kortti hyllyllä ni ei oo töihinkää mikää kiire, kerkee paneutuu kunnolla ;)
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei se sillon voi olla missään muualla vika ku etuvastuksen ohituspiirissä. Startin solenoidi....
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Korjaan tota edellistä. Mopessa taitaa etuvastuksen ohitus tulla joko lataussäätimeltä tai jos elektronisytkä, niin sieltä. Niistä nyt taitaa vika löytyä.
     
  7. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Kyl se taitaa olla ihan virtalukolta että antaa täyden jännitteen puolalle startatessa...
     
  8. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Eli ruskea johto joka menee virtalukolta etuvastukselle, jos siinä on jatkuva jännite vaikka virrat pois päältä, niin vika on siinä.

    Tai sit tumman sininen joka tulee myös virtalukolta ja menee etuvastuksen toiselle puolelle, jos siinä on jatkuva jännite vaikka virrat pois päältä, niin vika on siinä.
     
  9. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Nyt sitten kun irroittaa johtoliittimet virtalukolta ja mittaa tummansinisen ja ruskean, niin jos niissä on jännitettä, niin johdot ovat sulaneet jostain ja saavat sieltä jännitettä...
     
  10. erinko

    erinko 1st gear

    Nyt on joo kyse ruskeesta. Ku ainut piuha mistä virta juoksee läpi vaikka virrat on pois päältä. Mut mistä se johtuu ku on kolmas vlukko menossa ja samat oireet, napasuudet kuitenki oikein lukossa.
     
  11. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Sit pitää vaan etsiä se sulanut kohta, tai vetää vaan uusiksi se ruskea johto.
     
  12. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Jos olet aivan varma että virtalukko ehjä (se on helppo mitata irrallaan), niin vika löytyy johdosta virtalukon ja tulipellin liittimen väliltä.
     

Kerro tästä muillekin!