66-67 Rancherot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 85840845, 28.1.2014.

  1. 85840845

    85840845 Gearhead

    Kuinka paljon löytyy moisia laitteita Suomenmaalta.

    Tästä on voinut olla kyllä aikaisemminkin juttua,mutta enpä löytänyt.
     
  2. 85840845

    85840845 Gearhead

    Tuommoinen Ranchero pitäisi löytyä näyttelyä varten, onko jollain tietoa???
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    laitoin e-mailiin tärpin aiheesta.
     
  4. Ford67

    Ford67 3rd gear


    Täältä löytyy -67 Fairlane Ranchero! Alunperin Amerikassa ollut 289 ja rattivaihteet, tällä hetkellä 302 ja tomaatti. Alle puoli vuotta olen omistanut ja ennen talvea ei paljoa ole kerennyt tutustua tien päällä, vaikka ajokunnossa onkin. Pitempi projekti tästä tarkoitus olikin tehdä, pitää ulkokuori suht vakiona, tehostaa tekniikkaa ja kunnostaa taisteluarpia. Liian isotöinen olisikin MR-leimalle.

    Ei kylläkään lähelläkään näyttelykuntoa perinteisessä mielessä tällä hetkellä. YV:tä voi heittää jos asian tiimoilta jotain kysyttävää henk koht.

    Muista ko mallisista Suomessa; Yhden muistaakseni MR-leimatun -67:n kutoskoneella olen nähnyt myynnissä, muista ei havaintoa.

    -Ari
     
  5. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Nettiautossa oli myynnissä viime vuoden puolella tuollainen punaisen värisenä. Tarkempaa en muista.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ainaskin kaksikymmentävuotta sitten seisoi Espoossa aika lähellä jotain venesatamaa (juu, aika hatarat on muistikuvat paikasta) -67 Ranchero, väritus taisi olla kelta-oranssi. Ikinä en sitä kyllä liikenteessä nähnyt.
     
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Nykyään Torniossa. Makoisa peli!
     
  8. da-mies

    da-mies 3rd gear

    Kymmenisen vuotta sitten toi Bremerin Ykä maahamme valkoisen kuusseiskan. Se oli mulla hetken aikaa ja meni vaihtokaupassa Somerolle.
     
  9. Ford67

    Ford67 3rd gear


    Taitaa olla tämä mun peli, väri ja paikkakunta mistä ostin täsmää. Kun ei kuvia muut ole pistäneet, miltä ko malli näyttää, niin opettelen tänne kuvien linkittämistä samalla:

    [​IMG]

    ja muutama kuva lisää:
    http://s305.photobucket.com/user/arijarvi/library/Ranchero67?sort=3&page=1

    Puurattia, parempia kromiosia ja muuta Ranchero/Fairlane pisteosaa olisi tuohon hakusella, ostopaikkoja voi ehdottaa kun ei aivan Mustangin tasoista kattavaa tarjontaa näihin näköjään ole.

    -Ari
     
  10. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Tuollainen sininen kuutoskoneella oli yli vuosi sitten nättiautossa MR-katsastettuna ja se miksi jäi mieleen oli "henkilöautoksi" rekistöröity eli henkilöautona verotettu tuontivaiheessa (ei taida maltaita maksaa jos moisen tempun tekee) muutamalla kympillä 80-lätkä jää pois ja saa ajella rajoituksien mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!