-66 Barracudan kapslari hukas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rusteri, 17.5.2006.

  1. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Ei sattuis kellään löytymään 66 Barracuda koko peittävää pöläriä nurkista. pitäs saaha entisöinti rojekti kasaan päin. Yks ketales tarvittais mutta jos on enemmänki jouten nii se o hinnasta kii.
     
  2. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Voehan pirnales ku oliki valinnan varaa. Kyllä se ilimeisesti 13 tuumaanen oli. CHR317 oli ainaki tutun näköönen. täytyy kuitenki varmistaa.
     
  3. Panin eilen tommoset N.O.S. kapselit Matzaan suoraan paketista. Sisäpuolen tarrat jätin paikalleen, mutta ulkopuolelta hinkkasin ne mäkeen. Mulla on -66 mallivuoden kaikkia muitakin kapseleita kotosalla, jos toi ei oo se oikee malli.

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Taphtumat+2006 ... 9.jpg/full
     
  4. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Joo kyllä se on justihin tuo CHR317 malliltansa. Mutta sulla ei oo enääkö niitä varastos vapaana.
     
  5. Jos ei oo, niin Matzaan voi panna jotkut muut kapselit alle. CHR317 maksaa 40€ noudettuna. 050-5117192
     
  6. Eilen lähti paketti sinnepäin.
     

Kerro tästä muillekin!