'66 Cadillac ei lataa akkua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja sukeltajakalle, 11.10.2009.

  1. sukeltajakalle

    sukeltajakalle 1st gear

    Tuli semmonen ongelma tossa pari kuukautta sitte että olin ajelemassa kartsalla kun yhtäkkiä rupesi latausvalo vilkkumaan ajoittain. Hieman myöhemmin ongelman luonne muuttui sellaiseksi että valo rupesi palamaan jatkuvasti mutta todella himmeänä. Erikoiseksi asian tekee se että valo palaa himmeänä myös silloin kun moottori ei käy lainkaan vaan virrat on vain päällä. Sitten kun starttia pyörittää niin valo palaa kirkkaana, mutta kun auto lähtee käyntiin niin se palaa jälleen himmeästi. Hiilet laturissa on uudet sekä jänniteentasaaja on uusi. Ongelma ilmeni noin kuukauden kuluttua uuden akun ostosta.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Startatessa valo (kaikki merkkivalot) kytkeytyy päälle ohituksella eli "merkkivalojen testitoiminnolla". Mitenhän kaapeleiden liittimet?
     

Kerro tästä muillekin!