66 dartit! jonoon järjesty!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Smokend, 20.5.2011.

  1. Smokend

    Smokend 3rd gear

    laitetaan kuuskutoset hakuun ympäri suomen ja miks ei ympäri maailman! Tekniikat ja stoorit siis jos sellaisia on niin mukaan kanssa... esimerkin näytettyäni tehkää perässä :eek:

    [​IMG]
    [​IMG]

    SB
    727
    8 3/4 lukollinen

    1/4 mile 13.714 ajettu ilman säätöä m+s renkailla.


    Muistaakseni 2008 ostin vantaalta nettiauton kautta melkein kyseisessä kunnossa. Pientä tekniikka päivitystä saanut(mm bensapumppu, sytkävermeitä,alustanosia jne..) mutta ennenkuin oma talli valmistuu ei auto näe ihmeitä päivityksiä. Kun joskus sitten kyseinen projekti alkaa laittelen kuvia tulemaan sillä luvassa on jotain pientä kivaa..... :rotfl: Street/racing käyttöön koitan rakennella. Ps: massaa autossa ei ole... ei pohjassa eikä va`alla
     
  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ite kävin tota darttia kattomassa/ajamassa -08 aikoihin tuusulassa. Muistan kuinka omista opetti että - jos meinaat rajusti kiihdyttää, kato että edessä on suoraa tietä. :rotfl:

    Nyt tallista, siis tallista eikä tien päältä, niin kun kuuluis, löytyy -66 vuoden neliovitolppa mikä on joskus sitten väännetty -64 avoksi. Keula on vielä kuuskutosesta.
    ...pääsenkä mä hängaraud memböriksi... 8)
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Nimimerkin mukaisesti -66 2d, ollut omistuksessani ensimäisen kerran 91-92 ja ostettu takaisin 95 tai 96, olen siis joko kolmas tai 7:s omistaja laskutavasta riippuen. Alkujaan 170 ja risuvaihteet, nyt toistaiseksi 225 ja risut. Evoluutiona 318EFI + 998 + 8vartti, levyt ym... Ei koskaan poistettuna rekisteristä, alkuperäiset mustat kilvet ja ollut omistuksissa uudesta asti noin 40km säteellä Lahdesta.
    Lisäksi ollut aikojen saatossa projektiasteella kaksi muutakin -66 2deetä, aikaisempi 360+putkikeula+kavennettua takapäätä jne ja jälkimmäinen nelisatasella + 29x12x15 jne. 360 seisoo kuulemma samassa paikassa, johon se vuosia sitten siirrettiin ja jälkimmäinen olisi ajossa noin kolmen vuoden aikataululla.
    Jaa, vielä oli yx 4dee yli 20 vee sitten...
     
  4. mopster

    mopster Gearhead

    Voi olla että vielä venähtää toi kolmen vuoden aikataulu kun näyttäs ettei pääse välttämättä vielä ens talvena alottamaankaan :odroll:

    Onhan tossa sitte vielä jonkin verran laittamistakin :)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  5. duster73

    duster73 Gearhead

    mulla myös -66 2d.tekniikkana 273 vähän portatuilla kansilla,ilmeisestikin 268/272-nokka tuli laitettua,-65 rautaimusarja jonka päälle tulee 600vac holley ja hookerin 5208(?) peltisarjat tulee myös.loota 904 ilmeisesti,rempattuna edellinen omistaja laittanut,omien sanojen mukaan.tulee 2500 stallin paikkeilla oleva turbiini ja peränä 71/4 3,55-välityksellä.saa luvan kestää tämän kesän :)
    sisällä saabin penkkiä yms.kampe vielä levällään,tarkoitus olis saada tuo visulahteen old timer runiin heinäkuussa.
    kuvatuksia voi katsella tuolta kuvablogin sivulta,lisäilen niitä sen mukaan kun projekti edistyy.
     
  6. Smokend

    Smokend 3rd gear



    Toki pääset heti kun joku seillaisen laittaa pystyyn =) ja ei tarvi olla enää suoraa tietä pelkästään edessä... menee tuo jo mutkassakin kivasti viime talven parannusten jälkeen ja ilmeisesti jos omanpään ajatuksia kuuntelee niin lisää on tulossa.
     
  7. Smokend

    Smokend 3rd gear

    up. <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="" />
     
  8. espafi

    espafi 1st gear

  9. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Löytyy -66 köyhän miehen GT, eli normaalista 2d Dartista tolppa poikkaastu ja aidot HT ovet laitettu paikallensa. Saataa tulla 360 tai 318 tai 225, katotaa ny mitä löytyy nurkista siinä vaiheessa kun pannuhuoneeseen pitääs jotaki laittaa.
     
  10. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    2D löytyy. Oli hienolla futura vai millä lie miranol pehmyt maalauksella varustettu kun ostin..

    http://aijaa.com/0009110477540

    318+904+7 1/4 tekniikalla varustettu. Kireä nokka,fenderwel, 600holley, tosin kone on saastekauden, eli Ramista jostain 80-luvulta.


    Tällä hetkellä näyttää tältä..


    http://aijaa.com/0070310477541


    Koriltaan aika hyvä ja tekniikkakin toimii hyvin.

    Jotkut edelliset omistajat on tehneet uskomattomia virityksiä johtosarjaan ja ympäri autoa.Pakoputket kierretangon pätkillä ainoastaan loppupöntöstä kiinni. Automaatin lauhduttimen letkut vetäisty kiinni letkuklemmarilla vääntösauvaan kiinni että varmasti hinkkautuu poikki.

    Takavalolle menevä piuha kolmesta pätkästä tehty ja teippi ei ollut jaksettu laittaa solmukohdan päälle, mutta johdosta tehty sen verran lyhyt että roikku ilmassa peräkontin sivulla niin ei päässy paljaat osat ottamaan koriin.

    Jären käytöllä ja euron teippi investoinnilla olisi ollut jo paljon fiksummat patentit.

    No, johtosarjan joutuu tekemään varmaankin itse metritavarasta. Alustaan tulee PST:n tuuman vahvuiset vääntösauvat ja Mopar HD jouset sekä KYB Gas A just iskarit ympäriinsä kunhan iskarit saapuvat tuolta rapakon takaa.

    8 3/4 perä on myös tontilla. Levyjarrut+kaksipiiri pääsylinteri olisi tarkoitus jossain vaiheessa myös kunnostella ja laittaa paikolleen.

    Jos on lisätarinoita kyseisestä yksilöstä niin kertokaa ihmeessä. Sen oloinen on että on siellä varmaankin alkoholia nautittu ja useampikin laulu laulettu.. <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/rotfl.gif" alt=":rotfl:" title="" />
     

Kerro tästä muillekin!